ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Άψογη επιδερμίδα με την νέα CC Cream της Darphin


9 Μαΐου 2014

LA5583_DARPHIN_CC_CREAM_1-1.75_V.jpg

Μία εξειδικευμένη, πολλαπλών δράσεων CC Cream από την Darphin είναι πλέον γεγονός και υπόσχεται άψογη επιδερμίδα σε όλα τα επίπεδα. Η σύνθεση της νέας CC Cream της Darphin δίνει λύσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την επιδερμίδα της σύγχρονης γυναίκας.

Η νέα CC Cream της Darphin προσφέρει ομοιόμορφο, ματ αποτέλεσμα χάρη στο συνδυασμό των χρωστικών σε φυσικούς τόνους με πέρλες που αντανακλούν στο φως καθώς και την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία (SPF 35) από τις ακτίνες UV. Η κρέμα έχει μία υπέροχα αναζωογονητική, μεταξένια υφή που απλώνεται και γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα απαλή και ομοιόμορφη που ακτινοβολεί.

Η εκπαιδεύτρια της Darphin,  Χρύσα Τζώρτζη μας απαντάει αναλυτικά σε ερωτήσεις που αφορούν στην νέα κρέμα.

  • Τι είναι αυτό που κάνει την νέα CC Cream της Darphin να ξεχωρίζει;

Αυτό που κάνει την CC CREAM της Darphin να ξεχωρίζει, είναι ότι είναι ένα προϊόν – Όλα σε ένα.. Φωτίζει το δέρμα είναι ορατά πιο λαμπερό (πέρλες φωτοδιάθλασης- Στοιχεία αντανάκλασης φωτός) Ενοποιεί και διορθώνει: Οι ατέλειες και οι κηλίδες καλύπτονται άμεσα, και μακροπρόθεσμα βελτιώνονται (Μέταλλα, Καφεΐνη, scutellaria). Κυκλοφορεί σε 2 χρωματισμούς – Light και Medium Ενυδατώνει: Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και άνετο (Υαλουρονικό νάτριο – Τριαλόζη) Λειαίνει: Η επιφάνεια του δέρματος βελτιώνεται, γραμμές και ρυτίδες λειαίνονται (σάκχαρο Laminaria- πεπτίδια) Προστατεύει: Εσωτερικά και εξωτερικά (Εκχύλισμα από πίτουρο ρυζιού- βιταμίνη Ε- SPF 35)

  • Πώς και πότε πρέπει μία γυναίκα να την χρησιμοποιεί; Υπάρχει ηλικιακό όριο στη χρήση της;

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να το χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα που θέλει με μια και μόνο κίνηση να έχει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο, γιατί και η σύσταση του προϊόντος, η υφή αλλά και η τιμή του, επιτρέπει την χρήση από όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Λόγω του αντηλιακού φίλτρου, συστήνεται η χρήση της τις πρωινές ώρες.

  • Τα tips για σωστή εφαρμογή και καλύτερο αποτέλεσμα είναι…

Α. Σε καθαρό δέρμα, μετά από γαλάκτωμα και λοσιόν, τοποθετούμε το κατάλληλο serum και στην συνέχεια χρησιμοποιούμε την CC CREAM. Β. Απλώνουμε στο πρόσωπο με απαλές κινήσεις. Γ. Σβήνουμε στο τελείωμα του προσώπου.

  • Η Darphin είναι μία εταιρία που βασίζεται στην έρευνα αλλά και στο συνδυασμό φυτών και αγνών αιθέριων ελαίων. Πιστεύετε ότι αυτό είναι που την έκανε να ξεχωρίσει στις επιλογές των γυναικών για την περιποίησή τους;

Όλα αυτά που αναφέρατε έχουν κάνει την Darphin να ξεχωρίζει, και να την προτιμούν οι πελάτισσες για το πρόγραμμα περιποίησης τους. Αλλά και για έναν ακόμα βασικό λόγο: Η ευχαρίστηση του να φοράς ένα προϊόν, με την ευχαρίστηση να βλέπεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.