ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το soundtrack του Καλοκαιριού από το Carroten & την Panik Records


7 Μαΐου 2014

Αποκλειστικά μέσα από την σελίδα του Carroten στο Facebook!

Το Carroten, το Νο. 1 Αντηλιακό στην Ελλάδα, παρουσιάζει για 4η χρονιά το hit του καλοκαιριού αποκλειστικά μέσα από τη σελίδα του στο Facebook και μας προετοιμάζει κατάλληλα για το φετινό καλοκαίρι. Το Carroten αποτελεί για 13η συνεχόμενη χρονιά την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον ελληνικό ήλιο και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.

Σε συνέχεια του Νο.1 στα ραδιοφωνικά charts single The Sun, το Carroten εμπιστεύεται για άλλο ένα καλοκαίρι την Panik Records και τη Demy, το απόλυτο success story της δισκογραφίας στην pop σκηνή τα τελευταία τρία χρόνια, ως το πρόσωπο που ερμηνεύει μαζί με το νέο ραπερ, Mike το φετινό Carroten Single με ελληνικούς στίχους, «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα». Πρόκειται για ένα Hit single, που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες και νύχτες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ατελείωτου beach party.

Το τραγούδι «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2014, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.