Γνωρίστε από κοντά τον τρόπο ζωής της Apivita

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Το The APIVITA Experience Store αποτελεί πλέον ένα από τα πιο γνωστά στέκια στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν ανοίγει τις πόρτες του στη γνώση και μοιράζεται με όλους εσάς την πολύτιμη εμπειρία των 35 χρόνων δημιουργίας, έρευνας και καινοτομίας σε θέματα υγείας και ομορφιάς και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο ζωής APIVTA μέσα από συζητήσεις, σεμινάρια και workshop.

Στην υπέροχη αίθουσα Ιπποκράτης του The APIVITA Experience Store θα παρουσιάζονται από εξειδικευμένους συνεργάτες και επιστήμονες, μέσα από διαδραστικά και ζωντανά σεμινάρια,  συμβουλές και προτάσεις που βρίσκουν πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητά σας και φιλοδοξούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας  και να διευρύνουν τις γνώσεις σας.
Τα σεμινάρια έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν έως και Ιούνιο, με ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα ομορφιάς, υγείας, ευζωίας, πολιτισμού και οικολογίας. Αρωματοθεραπεία, αποτοξίνωση, διατροφή, βοτανολογία, μελισσοκομία, η ζωή στην πόλη μας, είναι μερικές μόνο από τις θεματικές που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει στις εκδηλώσεις και στα σεμινάρια αυτά.

Ταυτόχρονα, για τους συμμετέχοντες θα ισχύουν εκπτώσεις, προσφορές αλλά και ειδικά πακέτα σε προϊόντα και υπηρεσίες.
Μην το σκέφτεστε λοιπόν! Πάρτε μέρος στις πιο πράσινες, ζωντανές, σύγχρονες, ολιστικές, συναντήσεις για θέματα που αφορούν εμάς και την ποιότητα της ζωής μας, την ομορφιά και την υγεία, στο κέντρο της Αθήνας, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6 στο Κολωνάκι.

APIVITA

Πρόγραμμα Σεμιναρίων:

  • Πέμπτη 29/5: Aromatotherapy B & International Bee Day

Πρακτική εφαρμογή καθημερινής χρήσης αιθέριων ελαίων, workshop παρασκευής μειγμάτων.-Με τη Σοφία Τριάντου, αρωματοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του APIVITA Natural Pharmacy στο APIVITA Experience Store.
Ώρα: 6:30 - 8μ.μ/Κόστος 10 Ευρώ
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας
Το κλείσιμο του σεμιναρίου με μια σύντομη ομιλία για τη μέλισσα και τα μελισσοκομικά προϊόντα.
Ώρα: 8μ.μ – 8:30μ.μ

  •  Παρασκευή 30/5: Your Hair Talks

Συμβουλές για βαφή των μαλλιών στο σπίτι, μυστικά για εντατική περιποίηση των μαλλιών.Με τον Κίμωνα Γάζαρη, Nature's Hair Studio Supervisor- APIVITA EXPERIENCE STORE.
Ώρα: 6:30 – 7:30 μ.μ

  • Σάββατο 31/5: Aromatherapy A+B 

Βασικές αρχές και χρήση των αιθέριων ελαίων, πρακτική εφαρμογή, workshop παρασκευής μειγμάτων.-Με τη Σοφία Τριάντου, αρωματοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του APIVITA Natural Pharmacy στο APIVITA Experience Store.
Ώρα 12-3μ.μ/Kόστος 15Ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email [email protected], επισκεφθείτε το site ή τη σελίδα στο facebook.