ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ένα υπέροχο πρωινό με την Karyn Khoury


29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Senior President of Corporate Fragrance Development Worldwide της Estee Lauder, Karyn Khoury μας ταξίδεψε τον κόσμο του νέου αρώματος "Modern Muse".

Ήταν ένα υπέροχο πρωινό, το οποίο ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Οι πόρτες του Μουσείο Μπενάκη ήταν ανοιχτές από τις 10 το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας. Όλες οι Ελληνίδες editors αλλά και όσες αγαπούν και ασχολούνται με το χώρο της μόδας ήταν εκεί στην παρουσίαση του νέου αρώματος, της "Estee Lauder". Η εισαγωγή ήταν κάπως τυπική, όπως γίνεται σε κάθε παρουσίαση. Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Μάρσια Χατζηγεωργίου, μαζί με την καλεσμένη της Karyn Khoury και την βοήθεια του video wall μας ανέλυσαν τα συστατικά του αρώματος. Μυρίσαμε ξεχωριστά τα δύο βασικά στοιχεία του αρώματος, το γιασεμί και το ξύλο και στην συνέχεια το νέο άρωμα της "Estee Lauder", το "Modern Muse". Στο video wall έμεναν σταθερές οι λέξεις, impression, duality, evolution ενώ το πρόσωπο του top model, Arizona Muse μαγνήτιζε το ενδιαφέρον όλων. Το άρωμα χρησιμοποίησε ως έμπνευσή του την καθημερινή κομψότητα και άνεση που έχει κάθε γυναίκα και δημιουργήθηκε για να ταιριάξει απόλυτα με αυτήν! Διάσημοι σχεδιαστές, makeup artists αλλά και τα πρώτα αρώματα του διάσημου οίκου Estee Lauder αποτέλεσαν ακόμα μία πηγή εμπνεύσεως του νέου αρώματος. Σειρά είχε ένα πολυτελές γεύμα, στην ταράτσα του Μουσείου. Όλες όμως ανυπομονούσαμε να έρθει η σειρά μας για να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε με την πρωταγωνίστρια της ημέρας, την Karyn Khoury.

jennyΚομψή και λαμπερή, φορώντας μία από τις τελευταίες δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana, η Karyn έδειχνε πραγματικά να απολαμβάνει τόσο τις ερωτήσεις, όσο και εμάς που την ρωτούσαμε όλα όσα θέλαμε να μάθαμε. Χαμογελούσε συνεχώς και διηγόταν όλα όσα έχει ζήσει με την θρυλική Estee Lauder.

Η πρώτη ερώτηση που της έκανε το jenny.gr ήταν ποιες εικόνες έρχονται στο μυαλό της, όταν μυρίζει το νέο άρωμα του οίκου. Χρώματα και σχήματα, λευκό, κίτρινο, καφέ όλες οι αποχρώσεις από τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για το άρωμα, έρχονται στο μυαλό της Karyn όταν το μυρίζει. Φανταστείτε έναν πίνακα μοντέρνας τέχνης, στις αποχρώσεις του αρώματος, "Modern Muse".

495535_ModernMuse_Bottle_S13_v1.tif Φυσικά δεν μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τί είναι αυτό που αγαπάει στην τέχνη του αρώματος; Η απάντηση ήταν μία, "Η Δημιουργία". " Η διαδικασία του να προσπαθείς να δημιουργήσεις ισορροπία, να βρεις τα σωστά στοιχεία αλλά και τις ιδανικές αναλογίες τους για να δημιουργήσεις ένα άρωμα είναι πάντα μαγική"είπε χαρακτηριστικά. Επόμενη ερώτηση ήταν με τι συνδέει το άρωμα "Modern Muse". "Ταξίδια και άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου" ήταν η απάντηση. Πρόσθεσε ότι αγαπάει τα ταξίδια και κάθε φορά κλέβει στοιχεία από τι κάθε μέρος, ως έμπνευσή της για δημιουργία. Από την Ελλάδα για παράδειγμα-την οποία επισκέφτηκε και στο γαμήλιο ταξίδι της- αγαπάει την μυρωδιά του γιασεμιού, της θάλασσας, του πεύκου αλλά και της πορτοκαλιάς. Επίσης μία ακόμη πηγή εμπνεύσεως της είναι η τέχνη. Αν και όπως είπε δεν ξέρει πολλά από ζωγραφική , της αρέσει να παρατηρεί τους πίνακες και να εμπνέεται μέσα από αυτούς. Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα, η απάντηση ήταν μία και εκεί. Κάθε φορά, λόγω της δουλειάς της πρέπει να φοράει το νέο άρωμα που παρουσιάζει. Ωστόσο εκείνη αγαπάει το "Pleasure" από την Estee Lauder. Είναι ένα άρωμα που έχει συναισθηματική αξία με εκείνη. Όταν το φορούσε γνώρισε τον άντρα της και επίσης είναι το τελευταίο άρωμα, με το οποίο δούλεψε μαζί με την θρυλική, Estee Lauder... Ήταν μία από τις πιο σημαντικές και σπουδαίες γνωριμίες που μπορούσα να κάνω στην ζωή μου. Η ευγένεια αλλά και ο επαγγελματισμός αυτής της γυναίκας, μου έχει μείνει αξέχαστος. Όσο για το "Modern Muse", αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Και κάτι ακόμα... η Karyn αποκάλυψε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε ένα νέο άρωμα, το οποίο όμως θα κάνει ακόμα μερικά χρόνια για να έρθει στα χέρια μας. Άλλωστε και το "Modern Muse", το επεξεργαζόντουσαν για τρία ολόκληρα χρόνια. Δεν ήταν και λίγα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.