ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Beauty συλλογή του Tom Ford επιτέλους στην Ελλάδα!


30 Οκτωβρίου 2014

2014FALLCOLOR_2000x597.jpg

Ο Tom Ford είναι πλέον διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής στον χώρο της μόδας. Ωστόσο πολύ τον έχουν γνωρίσει κι αγαπήσει μέσα από το άρωμά του Black Orchid που έχει αγαπηθεί ακόμα κι από τους πιο απαιτητικούς στην όσφρηση. Το πρώτο του άρωμα ακολούθησαν exclusive συλλογές, φτιαγμένες από ιδιαίτερα υλικά με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τρία χρόνια πριν, ο τελειομανής και απαιτητικός με ότι κι αν καταπιάνεται Tom Ford, λάνσαρε τα δική του συλλογή καλλυντικών, η οποία μόλις έφτασε στην Ελλάδα.

Με μία ματιά στη φετινή του συλλογή μακιγιάζ γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι ο Ford δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Το flawless skin που λανσάρει αυτή τη σεζόν αποτελείται από μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το πρόσωπο που συνοδεύονται από ειδικά πινέλα, σχεδιασμένα για το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά.

2014FALLCOLOR_2000x597

Η αφοσίωση του Tom Ford στην ισορροπία και την συμμετρία είναι γνωστή από τις δημιουργίες του. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην “THE FLAWLESS COMPLEXION COLLECTION”, όπου το κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσδώσει στο πρόσωπο μία ισορροπία και να τονίσει το περίγραμμά του, ότι δηλαδή λογίζεται ως άψογο αποτέλεσμα από τον δημιουργό.

Όπως εξάλλου σημειώνει και ο ίδιος ο Tom Ford “Ως άνθρωποι, αλληλεπιδρούμε με τη συμμετρία. Είναι το καθολικό πρότυπο ομορφιάς. Ένα συμμετρικό και ισορροπημένο πρόσωπο θεωρείται όμορφο στις μέρες μας.” Κι αυτό πετυχαίνει μία γυναίκα ακολουθώντας τις οδηγίες για το flawless make up.

Για ένα άψογο αποτέλεσμα ξεκινήστε με το Traceless Perfecting Foundation SPF15 για τη βάση, συνεχίστε με το Concealing Pen και ολοκληρώστε με το Correcting Pen για τις διορθώσεις έτσι ώστε να φαίνεται αψεγάδιαστο το πρόσωπό σας.

Tip: Επιλέξτε με προσοχή τις αποχρώσεις έτσι ώστε να είναι κατάλληλες για το δικό σας πρόσωπο. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι αισθητικοί στους πάγκους του TOM FORD BEAUTY στο Attica , στο Golden Hall σας περιμένουν από τα τέλη Νοεμβρίου, για να σας βοηθήσουν δίνοντάς σας τις απαραίτητες οδηγίες.

Extra tip: Δοκιμάστε το Tom Ford Brow Sculptor. Δώστε σχήμα και ένταση στα φρύδια με το πιο εύχρηστο προϊόν της αγοράς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.