ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ανακαλύψτε τη συλλογή Tom Ford Beauty Collection


3 Νοεμβρίου 2014

Από το σαγηνευτικό Black Orchid μέχρι την πρόσφατη συλλογή καλλυντικών, ο Tom Ford έχει καταφέρει να καθιερωθεί όχι μόνο στον απαιτητικό χώρο της μόδας αλλά και στον εξίσου δύσκολο κόσμο των καλλυντικών. Το πρώτο του άρωμα αγαπήθηκε από όλο τον πλανήτη και το ελληνικό κοινό φυσικά δεν έμεινε ανεπηρέαστο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, η χώρα μας είναι η 17η παγκοσμίως στην οποία λανσάρεται η Tom Ford Beauty Collection!

TF_BEAUTY

Αναλογικά με την αγοραστική δύναμη τεράστιων αγορών, η επιλογή της Ελλάδας ως μία από τις πρώτες χώρες που ο Tom Ford παρουσιάζει την συλλογή καλλυντικών του κάνει ξεκάθαρο ότι αγαπάμε τόσο τον ίδιο όσο και τα προϊόντα του.

tf_beauty

Όντας λάτρης του Tom Ford αλλά και εθισμένη με τα καλλυντικά είχα ήδη ανακαλύψει κάποια προϊόντα από την Tom Ford Beauty Collection. Αυτή μου η επαφή ήταν προφανώς αναγνωριστική, αφού η επίσημη παρουσίαση της συλλογής προϊόντων TOM FORD BEAUTY COSMETICS COLLECTION την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στην Προεδρική Σουίτα του ξενοδοχείου Grande Bretagne ήταν κατατοπιστική και απλά επιβεβαίωσε την τελειομανία του σχεδιαστή και την εμμονή για το άψογο αποτέλεσμα.

009

Από τη βάση μέχρι και την τελευταία πινελιά, ο Tom Ford έχει φροντίσει να είναι όλα τέλεια! Ο Matthew Tyler, International Education Director της μάρκας -που παρευρέθηκε στην Ελλάδα ειδικά για την εκδήλωση- παρουσίασε σε μία “ιεροτελεστία ομορφιάς” το μακιγιάζ που προτείνει ο Ford και με άφησε έκπληκτη ο λεπτομερής τρόπος που έχουν όλα σχεδιαστεί, από τα πινέλα, τα ίδια τα προϊόντα αλλά και το εξαιρετικής αισθητικής packaging.

056

Η συλλογή TOM FORD BEAUTY COSMETICS COLLECTION θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά το Νοέμβριο 2014 και θα διατίθεται αποκλειστικά το πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.