ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η CHANEL υποδέχεται ένα Pop Up Store στη Θεσσαλονίκη


24 Νοεμβρίου 2014

CHANEL-POP-UP-STORE-_01.jpg

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το pop-up store των 56m2, θα παρουσιάζει όλες τις αρωματικές δημιουργίες και τις συλλογές καλλυντικών της Chanel, σε ένα μοντέρνο και χαρούμενο περιβάλλον.

Η Περιποίηση και το Μακιγιάζ:
Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της Chanel θα βρίσκονται στη διάθεση της κάθε γυναίκας βοηθώντας την να ανακαλύψει τις προσωπικές της ανάγκες στον τομέα της περιποίησης και των καλλυντικών, μέσα από μια πλούσια παλέτα προϊόντων, υφών και χρωμάτων, ξεκινώντας από τα πιο κλασσικά μέχρι τα πιο τολμηρά, ιδιαίτερα στο Nail Bar. Το προϊόν Rouge Double Intensité που χαρίζει ελευθερία κινήσεων, υγρό κραγιόν από τη μια πλευρά και ενυδατικό διάφανο gloss από την άλλη, θα διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις. Με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η Χριστουγεννιάτικη συλλογή 2014 ‘Plumes Précieuses’ της Chanel προτείνει μια αποκλειστική δημιουργία, την πούδρα ‘Camélia de Plume’. Από τον Φεβρουάριο του 2015 θα διατεθούν αποκλειστικά δημιουργίες μακιγιάζ limited edition.

Τα Αρώματα:
Η Chanel σας προσκαλεί να ανακαλύψετε  ή να αισθανθείτε ξανά τις οσφρητικές δημιουργίες της, μια εκ των οποίων το μυθικό Νo5.

CHANEL POP-UP STORE_04

Ένας μοναδικός χώρος:
Ένας πολύτιμος χώρος στον οποίο θα λάβετε προσωπικές συμβουλές και θα μάθετε πώς να απογειώνετε την ομορφιά σας: εμπειρίες που η Chanel προσαρμόζει στους πελάτες της.

More Info: 

Ωράριο Λειτουργίας: Ανοιχτό τη Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 10:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ. την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00π.μ. έως τις 21:00μ.μ. και το Σάββατο από τις 10:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ.
Διεύθυνση: Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30.2310.236.233

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.