ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ανακαλύψτε τα αγόρια του Tom Ford


12 Φεβρουαρίου 2015

TFB_LIPSANDBOYS_ALINE-GRP-NOLOGO_LR-Copy.jpg

Από τον James στον Henry και από τον Σταύρο στον Francesco, κάθε απόχρωση των Lips & Boys απογειώνει τα χείλη σας, αλλά και τη διάθεσή σας

To Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 – 15:00 στο Attica Golden Hall θα έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε μαζί με τα αγαπημένα αγόρια του Tom Ford!

Why have one, when you can have more?

«Μου αρέσει η ιδέα του κραγιόν που παίρνει το όνομά του από αγόρια. Γιατί να δεσμευτείτε σε ένα, όταν μπορείτε να έχετε περισσότερα;» - TOM FORD

Ο Tom Ford παρουσιάζει τη συλλογή LIPS AND BOYS, μια πρωτοποριακή στο είδος της συλλογή από 50 κραγιόν με τα ονόματα των ανδρών που ο ίδιος θαυμάζει, από φίλους και συνεργάτες του έως άνδρες που θεωρεί ότι αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Η συλλογή αυτή παρουσιάζεται σε μια κομψή, περιορισμένης έκδοσης συσκευασία κραγιόν αρκετά μικρή για να χωράει στη μικρότερη τσάντα! Κάθε απόχρωση μεταμορφώνει τα χείλη, δημιουργώντας παράλληλα μια ακόρεστη επιθυμία να δοκιμάσεις περισσότερους από έναν.

Δείτε το video:

Η συλλογή LIPS AND BOYS λανσάρεται την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Attica στο Golden Hall.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.