ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το πιο ανατρεπτικό Valentine beauty event από τον Tom Ford


13 Φεβρουαρίου 2015

121.jpg

Αγαπάμε τον Tom Ford γιατί έχει έντονη προσωπικότητα, είναι πρωτοποριακός κι ανατρεπτικός χωρίς να είναι άκρως εκκεντρικός. Αυτή του την ικανότητα συναντήσαμε και πρόσφατα στην Beauty Collection που λίγους μήνες μετράει στην Ελλάδα, σε ένα exclusive corner στο Attica στο Golden Hall.

Βρέθηκα σήμερα λοιπόν στο corner Tom Ford Beauty για να δω από κοντά και τις 50 αποχρώσεις της νέας συλλογής Lips&Boys. Στο corner εκτός από τις εξειδικευμένες makeup artists υπήρχαν και “boys” για να σε βοηθήσουν να βρεις το χρώμα σου. Το κάθε αγόρι είχε το όνομα από μία απόχρωση! Δεν διόλου τυχαία η σκέψη του Tom Ford να δώσει ανδρικά ονόματα στις 50 νέες του αποχρώσεις για lipstick που καλύπτουν όλοι την γκάμα των γυναικών. Αυτό που συμβαίνει με τους άνδρες μοιάζει με αυτό συμβαίνει και με το lipstick, υπάρχει σίγουρα το ιδανικό για την καθεμία αλλά γιατί να μην έχει δικαίωμα στη δοκιμή;

TOM FORD

Εγώ διάλεξα τον Julien αλλά δοκίμασα κι άλλες αγαπημένες μου αποχρώσεις!

Sebastian, Alexander, Matthew, Jack και ένα σωρό ακόμα lipsticks –αλλά και αγόρια!- σε υπέροχες αποχρώσεις σας περιμένουν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στο corner του Tom Ford Beauty στο Attika στο Golden Hall. Διαλέξτε όνομα, φορέστε το και φωτογραφηθείτε μαζί του!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.