ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Συνεχής και βαθιά ενυδάτωση με άνθη αμυγδαλιάς


13 Μαρτίου 2015

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω μίας υγιούς επιδερμίδας. Σε όλες τις εποχές κι όλες τις ηλικίες η σωστή ενυδάτωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Γι’ αυτό πρέπει να φροντίζουμε όλες να έχουμε μία καλή ενυδατική κρέμα.

Ο Korres, αφουγκραζόμενος αυτή την ανάγκη έφτιαξε μία νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς, που ανταποκρίνεται στην ανάγκη για συνεχή, βαθιά, πολυ-επίπεδη ενυδάτωση, ακόμα και της ευαίσθητης επιδερμίδας, ξεπερνώντας ηλικιακά όρια. Τρεις κρέμες ημέρας απευθύνονται σε ισάριθμους τύπους δέρματος (κανονικές, λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες), εξασφαλίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις σταθερά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Η νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς εξασφαλίζει σταθερά ενυδατωμένο δέρμα, ενισχύοντας τη φυσική λειτουργία ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μέσα από 3 συστήματα δράσης:

  • Ενυδάτωση των βαθύτερων στρωμάτων
  • Δέσμευση των μορίων νερού στην επιδερμίδα
  • Μείωση της σταδιακής απώλειας υγρασίας

Τα βιολογικά Άνθη Αμυγδαλιάς, η βάση της νέας ενυδατικής σειράς ΚΟΡΡΕΣ, προέρχονται από τους ευωδιαστούς αμυγδαλεώνες της Ελασσόνας –μία περιοχή με πλούσια βιοποικιλότητα, ιδανική για την ανάπτυξη της βιολογικής καλλιέργειας, με μακρά παράδοση στους αμυγδαλεώνες. Η επεξεργασία των βιολογικών Ανθών Αμυγδαλιάς πραγματοποιείται στη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, περιβαλλοντικά φιλική Μονάδα Εκχυλίσεως στις εγκαταστάσεις ΚΟΡΡΕΣ.

Βρείτε τη σωστή κρέμα από την νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς για την επιδερμίδα σας και δοκιμάστε τη!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.