ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Shakira, πρέσβειρα της Oral-B 3D White


26 Μαρτίου 2015

Photo-2καυε.jpg

Η Oral-B 3D White συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης music icon Shakira και διοργανώνει ένα exclusive μονοήμερο event σε έναν πριβέ χώρο στη Βαρκελώνη, όπου 60 τυχεροί από όλη την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν από την απόλυτη πολυδιάστατη γυναίκα, για το πώς να δείχνουν και να αισθάνονται καλά, αλλά και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στις 9 Μαΐου, η παγκόσμια πρέσβειρα του brand θα μοιραστεί τα μυστικά της για τον πολυδιάστατο εαυτό της και τα επιτεύγματά της ως μητέρα, τραγουδίστρια, performer και φιλάνθρωπος.

Η Shakira θα συνοδεύεται από μία ομάδα ειδικών της Oral-B 3D White οι οποίοι θα παραδώσουν σεμινάρια και παραδείγματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με σκοπό να εμπνεύσουν τους καλεσμένους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Οι τρεις ειδικοί που θα πλαισιώνουν τη Shakira είναι η make-up artist Caroline Barnes, το εντυπωσιακό πελατολόγιο της οποίας περιλαμβάνει την Kylie Minogue και τη Sheryl Crow. Η Caroline Barnes θα μοιραστεί tricks για το πώς να δείχνουμε καλύτερες. Τέλος, η Tammy Tibbetts, πρέσβειρα φιλανθρωπίας, θα μιλήσει για τα επιτεύγματά της και θα ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η κλειστή αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πριβέ χώρο, πέντε αστέρων, ακριβώς έξω από τη Βαρκελώνη, όπου οι καλεσμένοι θα συναντήσουν τη Shakira, θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και θα λάβουν μέρος σε ένα μεσημεριανό γεύμα, στο πλαίσιο του οποίου θα μπορούν να συζητήσουν με την σταρ. Η Oral-B 3D White, για να εμπνεύσει τις γυναίκες που δεν είχαν την τύχη να παρευρεθούν στην εκδήλωση, δημιουργεί μια σειρά από Smile Academy Live βίντεο με αποκλειστική πρόσβαση στη Shakira και την ομάδα των ειδικών που την πλαισιώνει, η οποία θα κυκλοφορήσει στο YouTube μετά την εκδήλωση.

«Η Shakira είναι μια λαμπερή, πολυδιάστατη γυναίκα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να τη γνωρίσει από κοντά και να εμπνευστεί από την προσωπικότητα και το χαμόγελό της», δήλωσε ο Stephen Squire, Global Marketing Director, P&G Oral Care.

Ο τυχερός, που πρόκειται να ταξιδέψει από την Ελλάδα στη Βαρκελώνη μαζί με ένα αγαπημένο του άτομο, θα αναδειχθεί μέσα από τον διαγωνισμό του epithimies.gr. Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή. Ο χρήστης μπαίνει στο link διαγωνισμού, ανεβάζει τη δική του 3D White φωτογραφία και μοιράζεται με όλους «τι είναι αυτό που τον κάνει να χαμογελά». Τα στοιχεία του καταχωρούνται εντός 72 ωρών κι έτσι γίνεται αυτόματα υποψήφιος για τη μοναδική αυτή εμπειρία. Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 23 Μαρτίου και θα διαρκέσεις έως τις 15 Απριλίου.

Όσον αφορά στο προϊόν, η 3D White LUXE έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί έως και το 90% των λεκέδων και να αναδεικνύει το φυσικό λευκό των δοντιών. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία Whitelock, δημιουργεί μία προστατευτική ασπίδα που περιβάλλει τα δόντια και αποτρέπει την εμφάνιση νέων λεκέδων. Αποτελεί την τέλεια λύση για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα εκθαμβωτικό και ελκυστικό χαμόγελο, όπως η Shakira!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.