ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα καλύτερα καλοκαιρινά πακέτα στις καλύτερες τιμές, μόνο από το Vivapharmacy.gr


16 Ιουλίου 2015

To Vivapharmacy.gr ετοίμασε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες μας, επτά εκπληκτικά και απολύτως απαραίτητα πακέτα προσφορών για όλη την οικογένεια. Αποκτήστε σήμερα το πακέτο που καλύπτει ολοκληρωτικά όλες σας τις ανάγκες σας και επωφεληθείτε από τις υπερπροσφορές! Το αγαπημένο ηλεκτρονικό φαρμακείο συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές αλλά και με το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μπορείτε να λάβετε τα προϊόντα που ποθείτε χωρίς να πληρώσετε μεταφορικά για αγορές άνω των 35€!

Για πάντα παιδιά!

vivapharmacy1

Το πακέτο κατασκήνωσης, αναμφίβολα, θα σας δώσει λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα. «Τι θα πάρει μαζί του στην κατασκήνωση;» Ανεξάρτητα από τα ρούχα που θα του ετοιμάσετε, πλέον, γνωρίζετε ότι στο vivapharmacy.gr μπορείτε να βρείτε τα είδη προσωπικής φροντίδας που θα χρειαστεί ο μικρός σας άγγελος κατά την διάρκεια των διακοπών του. Το σετ αποτελείται από οδοντόβουρτσα Crossaction Pro Expert, οδοντόκρεμα Sensiteeth Kids, παιδική λοσιόν Korres, παιδικό σαμπουάν Korres, αντικουνουπικό Jungle Formula καθώς επίσης και αντηλιακό Top Velvet. Τι θα σήμαινε άλλωστε η ποσότητα αν δεν συνοδευόταν από την αξεπέραστη ποιότητα των μεγαλύτερων brands;

Πόδια πιο απαλά από ποτέ!

vivapharmacy2

Τα απαλά πέλματα αποτελούν στόχο για εκατομμύρια γυναίκες. H ηλεκτρική λίμα ποδιών Scholl σε συνεργασία με το Top Velvet Intensive Foot Cream εγγυώνται άμεσα, ονειρεμένα αποτελέσματα. Αποκτήστε το καλοκαιρινό πακέτο περιποίησης ποδιών με έκπτωση 29%! Χρησιμοποιείστε τη νέα συσκευή αφαίρεσης του σκληρού δέρματος και αποκτήστε στο σπίτι σας όμορφα και τέλεια περιποιημένα πόδια! Στη συνέχεια απλώστε στις περιοχές των άκρων την βελούδινη κρέμα ποδιών και επαναφέρετε την απόλυτη αίσθηση απαλότητας.

Και μην ξεχνάτε! Εγγραφείτε στο Newsletter του vivapharmacy.gr και κερδίστε έκπτωση 2€ για αγορές άνω των 30€!

Summer pack 1

Το σετ γιαούρτη SPF30 κρέμα προσώπου & το γαλάκτωμα σώματος, εγγυάται τις πρωτεΐνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται η επιδερμίδα κατά τις καλοκαιρινές περιόδους. Το γιαούρτι έχει ευεργετική δράση για τον οργανισµό. Επιπλέον αποτελεί εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό, γεγονός που αποδεικνύεται από την ιδιαίτερα διαδεδομένη παραδοσιακή του χρήση µετά την έκθεση στον ήλιο, ενώ το γαλάκτωμα προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και ενεργοποιεί τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος.

vivapharmacy3

Summer pack 2

Σειρά έχει το ολοκληρωμένο πακέτο ηλιακής προστασίας που περιέχει, αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος, αντηλιακή κρέμα προσώπου, γαλάκτωμα σώματος για μετά την έκθεση στον ήλιο και ιαματικό νερό. Η απόλυτη λύση για τις εξορμήσεις σας στην παραλία προστατεύοντας σας, τόσο κατά τη διάρκεια του μπάνιου όσο και μετά την έκθεση σας στον ήλιο.

vivapharmacy4 Summer pack 3

Η τελευταία πρόταση από το vivapharmacy.gr συνδυάζει την προστασία από τον ήλιο και τα οφέλη του υαλουρονικού οξέος. Προστατέψτε την επιδερμίδα σας, με τρεις προτάσεις κορυφαίων παραγωγών καλλυντικών. Το σετ περιλαμβάνει αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο, αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος καθώς επίσης και ενυδατική κρέμα για μετά τον ήλιο. Μια συμφέρουσα προσφορά ενάντια στην φωτογήρανση, πλούσια σε στερόλες και βιταμίνες.

vivapharmacy5

Δείτε και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά πακέτα εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.