ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ξέρω να κάνω τα πάντα...είμαι μαμά!‎


5 Νοεμβρίου 2015

mama-Copy.png

Ο δεσμός μεταξύ μιας μανούλας με το παιδάκι της είναι ο πιο ισχυρός. Το παιδί έχει απόλυτη ανάγκη τη φροντίδα της μανούλας του και εκείνη φροντίζει να του το δείχνει κάθε στιγμή με χάδια, αγκαλίτσες, νανουρίσματα, παιχνίδια. Είναι πάντα εκεί για να το προστατέψει, να του μάθει τον κόσμο και να του δείξει την αγάπη της. Η καθημερινή του φροντίδα είναι βασικό της μέλημα μέχρι το αγγελούδι της να μάθει περιποιείται μόνο του τον εαυτό του. Είναι γνωστό άλλωστε.. Ξέρω να κάνω τα πάντα..είμαι μαμά!

Τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα. Για να μη σας στερηθούν ούτε λεπτό, κάναμε εμείς έρευνα και βρήκαμε τα καλύτερα ποιοτικώς προϊόντα της αγοράς για τη φροντίδα τους, από το κεφαλάκι μέχρι τα δαχτυλάκια των ποδιών τους.

Στο dpharmacy.gr βρήκαμε όλα όσα χρειάζεται μια μανούλα ώστε να έχει το μωράκι της υγιές και καθαρό. Μπείτε στο dpharmacy.gr και θα εκπλαγείτε με την ποικιλία προϊόντων και ιδιαίτερων brands που θα καλύψουν κάθε ανάγκη του μωρού σας!

Ανακαλύψτε παρακάτω προτάσεις  για ολοκληρωμένη βρεφική φροντίδα:

1

FREZYDERM BABY SHAMPOO

Aπαλό σαμπουάν με ουδέτερο pH για το καθημερινό λούσιμο βρεφών και παιδιών 200ml, με εκχύλισμα χαμομηλιού που προσφέρει αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση. Είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Έκπτωση: -40%

Δείτε όλη τη βρεφική σειρά καθαρισμού

2

SUDOCREM CREAM ΜΕΓΑΛΗ

Κρέμα για θεραπεία της βρεφικής δερματίτιδας από πάνα με αντισηπτική – επουλωτική δράση. Η μαλακτική επίδραση μπορεί να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα που έχει παρουσιάσει φλεγμονή, ενώ αφήνει μια μαλακή αίσθηση στο δέρμα.

Έκπτωση: -31%

Δείτε όλη τη σειρά για προστασία-αντιμετώπιση συγκάματος

3

FREZYDERM BABY CREAM

Απαλή, προστατευτική, αδιάβροχη κρέμα καθημερινής περιποίησης για τη μηρογεννητική περιοχή μετά από κάθε αλλαγή πάνας. Κατάλληλη για βρέφη-παιδιά.

Έκπτωση: -40%

Δείτε όλη τη σειρά για προστασία-αντιμετώπιση συγκάματος

4

JOHNSON & JOHNSON BABY OIL ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ 

Λαδάκι ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών που χρειάζονται προστασία και ενυδάτωση. Ιδανικό και για μασάζ. Ελεγμένο από δερματολόγο.

Έκπτωση: -47%

Δείτε όλη τη σειρά Έλαια για μωρό σας

5

CHICCO ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΛΑΒΗ 240 ML ΘΗΛΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Το μπιμπερό με λαβή έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας: χάρη στο μπουκάλι με την εργονομική ‘’διπλή λαβή’’ είναι σχεδιασμένο για μικρά χέρια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους.

Έκπτωση: -20%

Δείτε όλη τη σειρά κύπελλα απογαλάκτισης

6

WELEDA ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ 75 ML

Η πλούσια κρέμα καλέντουλας για αλλαγή της πάνας με νέα βελτιωμένη σύνθεση περιέχει προσεχτικά επιλεγμένες φυσικές ουσίες και περιποιείται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας.

Έκπτωση: -40%‎ Δείτε όλη τη σειρά Weleda

Και αν χρειάζεστε καθοδήγηση ώστε να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς προϊόν, η ομάδα του dpharmacy.gr είναι πάντα εκεί! Καλέστε στο 80 111 62000 (ή στο 698 362 6166 από κινητό) ή στείλτε ηλεκτρονικά την ερώτησή σας και θα λάβετε άμεσα απάντηση. Στα πακέτα της παραγγελίας σας πάντα θα υπάρχει ένα δωράκι έκπληξη-οπότε μην το καθυστερείτε!

Μην ξεχνάτε ότι για παραγγελίες άνω των 49€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Επίσης, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία σε όλα τα μεγάλα brands και μοναδικές προσφορές. Και επειδή ξέρουμε ότι το κινητό είναι πλέον η προέκταση του χεριού σας, μπορείτε να κάνετε πανεύκολα την παραγγελία σας μέσα από την εφαρμογή για κινητά Dpharmacy! Αναζητήστε το τώρα στο GOOGLE PLAY και κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.