ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέα εφαρμογή από τo CoolSculpting® για την θεραπεία του λίπους στο σαγόνι


11 Νοεμβρίου 2015

facebeauty.jpg

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η El Sol, η επίσημη αντιπρόσωπος του Coolsculpting σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, είναι η πρώτη που φέρνει στην Ελλάδα τη νέα εφαρμογή CoolMini, του CoolSculpting®. Η CoolMini είναι ιδανική για τη στόχευση μικρών περιοχών και εξασφαλίζει μόνιμη μείωση του τοπικού λίπους. Αποτελεί την μοναδική μη επεμβατική διαδικασία που προσανατολίζεται στο τοπικό λίπος στο σαγόνι, στα γόνατα και στην πρόσθια επιφάνεια της μασχάλης.

Τεχνολογία πιστοποιημένη από το FDA

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 η εταιρία ιατρικής τεχνολογίας ZELTIQ Aesthetics,Inc (ZLTQ, Pleasanton,Calif.) και κάτοχος της τεχνολογίας ελεγχόμενης ψύξης (CoolSculpting®), ανήγγειλε ότι έλαβε μια εκτενή αδειοδότηση από την Αμερικανική Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), προλειαίνοντας το έδαφος για την εισαγωγή της καινούργιας εφαρμογής, CoolMini. Η CoolMini σχεδιάστηκε για να θεραπεύσει τις μικρές αποθήκες λίπους, συμπεριλαμβανομένης της δύσκολης περιοχής του σαγονιού, που κοινά αναφέρεται και ως διπλοσάγονο.

Η συσσώρευση λίπους κάτω από το σαγόνι μπορεί να είναι αποτέλεσμα του τρόπου ζωής, της ηλικίας ή γενετικών παραγόντων και δεν μπορεί να καλυφθεί με τα ρούχα όπως συμβαίνει με άλλες προβληματικές περιοχές του σώματός μας. Δεδομένα από μια μελέτη του 2014 που διενήργησε η  Αμερικανική Κοινότητα Δερματολογικής Χειρουργικής (ASDS) έδειξε ότι το λίπος του πηγουνιού και του λαιμού απασχολούσε περίπου το 68% των ανθρώπων. Αυτό το ποσοστό ήταν αυξημένο κατά 8% από την προηγούμενη χρονιά. Επίσης, μια πρόσφατη μελέτη στις Η.Π.Α αποκάλυψε ότι 22.4 εκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν λύσεις μη επεμβατικού χαρακτήρα για την μείωση του λίπους στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η έγκριση του FDA για την εφαρμογή CoolMini βασίζεται στα δεδομένα της Αμερικανικής πιλοτικής κλινικής δοκιμής που συμπεριλαμβάνει 60 άνδρες και γυναίκες ασθενείς στη ηλικιακή ομάδα 22-65 χρονών. Κατά την δοκιμή, οι ασθενείς έλαβαν 1-2 θεραπείες στην περιοχή κάτω από το πηγούνι κάθε 6 εβδομάδες, με αποτέλεσμα 20% κατά μέσο όρο μείωση του λίπους, ποσοστό που συνάδει με τα αποτελέσματα των άλλων εφαρμογών του CoolSculpting.

coolsculpting

Τι είναι η CoolMini;

Η νέα εφαρμογή CoolMini είναι μοναδικά σχεδιασμένη για μικρές περιοχές λίπους. Το μέγεθος, το σχήμα και η καμπυλότητα της κεφαλής της συσκευής έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εφαρμόζει άνετα σε αυτές τις μικρές προβληματικές περιοχές. Οι ασθενείς μπορούν να δουν τα αποτελέσματα αρκετά γρήγορα, σε διάστημα 3 εβδομάδων με τα πιο θεαματικά αποτελέσματα να παρατηρούνται σε διάστημα 1 - 3 μηνών μετά την θεραπεία.

1

Τι λένε οι ειδικοί για την τεχνολογία CoolMini;

"Όταν χρησιμοποιώ την συσκευή CoolMini,μπορώ γενικά να έχω βέλτιστα αποτελέσματα με 1 ή 2 θεραπείες," τονίζει ο Brian Zelickson,M.D., Διευθυντής του Zel Skin & Laser Specialists στην Edina, Minnesota. "Επιπλέον, καθώς η μέθοδος CoolSculpting είναι εντελώς μη παρεμβατική, οι ασθενείς μου μπορούν να επιστρέψουν στις συνηθισμένες τους δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία."

"Τα αποτελέσματα που παρατήρησα χρησιμοποιώντας την συσκευή CoolMini για την θεραπεία της υπογένειας περιοχής είναι εξαιρετικά θετικά και αυτή η θεραπεία έχει επίσης παρουσιάσει πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών", αναφέρει η Suzanne Kilmer, M.D.,ιδρυτής της Laser and Skin Surgery Center στο Σακραμέντο της Β. Καλιφόρνιας. "Τα προβλεπόμενα αποτελέσματα της διαδικασίας CoolSculpting με τα χαρακτηριστικά της μη επεμβατικής τεχνολογίας, άνεσης, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και προσιτή τιμή, κάνουν την μέθοδο αυτή πολύ ελκυστική στους ασθενείς που επιθυμούν να εξαλείψουν το ανεπιθύμητο λίπος".

2

Η CoolMini σε αριθμούς

Έως σήμερα πάνω από 500 CoolMini θεραπείες έχουν επιτευχθεί σαν αποτέλεσμα πιλοτικής κλινικής εργασίας, κλινικές δοκιμές καθώς και ελεγχόμενη είσοδο της μεθόδου στην Ευρώπη που ξεκίνησε τον Ιούνιο. Τα αποτελέσματα, που επιτελέστηκαν μόλις με 1-2 επισκέψεις, υπήρξαν πολύ ενθαρρυντικά με πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης πελατών και με παρόμοιο επίπεδο αποτελεσματικότητας με τις υπόλοιπες εφαρμογές του CoolSculpting.

3

Σχετικά με τo CoolSculpting

Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας μια κατοχυρωμένη τεχνολογία ψύξης. Το CoolSculpting δηλαδή λειτουργεί ψύχοντας απαλά τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος και επιφέροντας έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Είναι εγκεκριμένο από τον FDA για υποβοηθούμενη λιπόλυση ψύξης (διάσπαση λίπους) της περιοχής του πηγουνιού, της περιοχής των μηρών, της κοιλίας και των λαγόνιων (πλάγια μέρη της λεκάνης) σε άτομα που έχουν Δείκτη Μάζας Σώματος 30 ή και λιγότερο. Το μηχάνημα στοχεύει στην αντιμετώπιση των ορατών λιπωδών εξογκωμάτων στα προαναφερθέντα σημεία του σώματος.

Η μοναδική διαδικασία CoolSculpting αναπτύχθηκε από επιστήμονες του Harvard και βασίζεται στην κυριότητα της επιστήμης της Cryolipolysis. Καταδεικνύει ότι όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα. Μόνο η μέθοδος CoolSculpting στοχεύει επιλεκτικά (παγώνει) τα λιποκύτταρα. Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και οι ασθενείς μπορούν να προσδοκούν σε μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Κάθε ασθενής είναι μοναδικός, και για αυτό οι ασθενείς ενθαρρύνονται να μιλούν στον πάροχο του CoolSculpting σχετικά με ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας σαν μέρος της αρχικής διαβούλευσης. Επιπλέον θεραπείες στην ίδια ή σε περισσότερες περιοχές μπορούν να ενισχύσουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία του CoolSculpting παρέχεται μέσα από ένα εκλεκτό δίκτυο κέντρων παγκοσμίως. Οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χειρουργοί που προσφέρουν την μέθοδο CoolSculpting καταγράφονται στο www. coolsculpting.com.

Το CoolSculpting σε αριθμούς

Η διαδικασία CoolSculpting έχει παρουσιαστεί σε πάνω από 50 δημοσιευμένα κλινικά άρθρα και πειραματικά έχει εφαρμοστεί, με μη επεμβατικό τρόπο, σε 4.000 ασθενείς με αποτέλεσμα την μείωση του ανεπιθύμητου λίπους. Έως τώρα η διαδικασία έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε πάνω από 2.000.000 θεραπείες. Συστήματα CoolSculpting υπάρχουν σε περισσότερες από 70 χώρες. Η έρευνα αγοράς δείχνει 93% δείκτη ικανοποίησης πελατών με την συγκεκριμένη μέθοδο.

Mπορείτε να ακολουθήσετε το CoolSculpting Greece στο Facebook: https://www.facebook.com/CoolsculptingHellas/info/?tab=page_info www.coolsculpting.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.