ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Νέος Διαγωνισμός του Pharmacy-Home.gr


25 Νοεμβρίου 2015

1-Copy.jpg

Με έπαθλο Δωροεπιταγή  αξίας 100€!

Ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε με χαρά ένα νέο διαγωνισμό από το Pharmacy-Home.gr, που θα χαρίσει σε μια τυχερή, μια Δωροεπιταγή αξίας 100€! Δηλώστε το αγαπημένο σας προϊόν του e-shop και πάρτε μέρος στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί 1/12 και μπορεί να είστε εσείς η τυχερή!

Πάρτε μέρος τώρα

Ένα από τα κορυφαία online φαρμακεία, το Pharmacy Home, διεξάγει το διάστημα αυτό ένα διαγωνισμό, όπου όλες και όλοι μπορούν πολύ εύκολα να πάρουν μέρος και να θέσουν υποψηφιότητα, ώστε να κερδίσουν τη δωροεπιταγή.

Περιηγηθείτε στο e-shop και αφού βρείτε το αγαπημένο σας προϊόν, γράψτε το ως comment στο post του διαγωνισμού εδώ. Με την ευκαιρία αυτή θα βρείτε χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα σε απίστευτες προσφορές, που αγγίζουν ακόμα και το 70%!

Μάλιστα για παραγγελίες εντός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών, ενώ από όπου και αν κάνετε την παραγγελία σας θα κερδίσετε ΔΩΡΟ τα μεταφορικά, αν το κόστος της ξεπεράσει τα 40€! Μερικές μόνο από τις φανταστικές προσφορές που θα βρείτε στο Pharmacy Home είναι οι εξής: Μη χάνετε λοιπόν χρόνο, επισκεφθείτε το Pharmacy-Home.gr και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πάρετε μέρος και να θέσετε υποψηφιότητα για μια δωροεπιταγή αξίας 100€. 1. Διαλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν από το www.pharmacy-home.gr 2. Κάντε comment με το link του αγαπημένου σου προϊόντος στο post του διαγωνισμού εδώ 3. Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ ώστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας!

Τόσο απλά μόλις πήρατε μέρος και μπορεί να είστε εσείς η τυχερή!

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.