ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Ένα ολόκληρος κόσμος ομορφιάς


11 Δεκεμβρίου 2015

0161.jpg

Την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου, η Bellissima –  νούμερο ένα brand συσκευών ομορφιάς –  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο YELLOW restaurant στην Κηφισιά το επίσημο λανσάρισμα των νέων κωδικών της, σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που έδωσε το παρόν ένας μεγάλος αριθμός από τον κόσμο των media και του blogging αλλά και άλλων influential ανθρώπων.

012

“YOU ARE BELLISSIMA”

Με αυτό ως βασικό μήνυμα της νέας της καμπάνιας, μήνυμα που στέλνει προς όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, η BELLISSIMA επιθυμεί κάθε γυναίκα να γνωρίζει πως είναι όμορφη με τις ιδιαιτερότητές της και αυτή είναι δίπλα της με ιδέες, τεχνολογίες και συμβουλές για να τονίσει τη μοναδικότητά της κάθε μίας. Και το απέδειξε παρουσιάζοντας δύο νέους κωδικούς για το styling των μαλλιών αλλά και την πλήρη γκάμα συσκευών στις κατηγορίες: μαλλιά, δέρμα (πρόσωπο / σώμα) και νύχια στις οποίες αναπτύσσει ήδη τις πιο εκπληκτικές τεχνολογίες.

092

Η BELLISSIMA, brand που ανήκει στην ιταλική εταιρία IMETEC, διανέμεται στην Ελλάδα από την CARAD ΑΒΕΕ. Μπορείτε να βρείτε τους νέους κωδικούς και όλες τις συσκευές BELLISSIMA σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και ομορφιάς.

WEBSITE: http://revolution.bellissima.com/el/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece INSTAGRAM: http://instagram.com/bellissimaimetec PINTEREST: http://www.pinterest.com/ImBellissima/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.