ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το Ανοιξιάτικο Henkel Βazaar σας περιμένει με μοναδικές προσφορές!


10 Μαΐου 2016

POST-500X500.jpg

Η Henkel Hellas σας προσκαλεί ακόμη μια φορά στο καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Bazaar  Φροντίδας και Ομορφιάς. Ελάτε να επιλέξετε από κοντά τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση έως και 70%* από τις 12 έως τις 15 Μαΐου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο. Το bazaar θα λειτουργεί από την Πέμπτη 12/05 από τις 13:00 έως τις 19:00 και από την Παρασκευή 13/05 έως και την Κυριακή 15/05  από τις 10.00 έως τις 19.00.

Στο Ανοιξιάτικο Henkel Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα αγαπημένα σας brands με την υπογραφή της Henkel. Σας περιμένει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (καλλυντικά προϊόντα ευρείας, επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου), καθώς και προϊόντα για τη φροντίδα του νοικοκυριού (απορρυπαντικά, καθαριστικά) και προϊόντα συγκόλλησης, διόρθωσης και απορρόφησης υγρασίας σε τιμές που… θα σας εκπλήξουν!

POST 500X500

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία με εκπτώσεις έως και -70% από τα κορυφαία brands Dixan, Neomat, Persil, Bref, Color Catcher, Ariasana, Pritt, Loctite, Syoss, Gliss, Palette, PhytoColor, Supersoft, Fa, Diadermine, Vademecum, Schwarzkopf Professional, BC, INNOVA, INDOLA και 4+4.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες των brands στο Facebook: Neomat, Persil, Syoss, Fa, Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional.

* Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.