ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η essie professional Official Nail Sponsor στο MadWalk 2016 by Aperol Spritz συνεχίζει να δημιουργεί τάσεις στο catwalk!


25 Μαΐου 2016

13076756_1034736426605691_3638103089321929976_n-1.jpg

H essie professional δεν ακολουθεί απλά τη μόδα αλλά τη δημιουργεί. Έτσι για ακόμα μία φορά έδωσε το παρόν ως Official Nail Sponsor στην απόλυτη γιορτή της μουσικής και της ομορφιάς στο MadWalk 2016 by Aperol Spritz.

Σε συνεργασία με τα Beautyworld της nail expert Δέσποινας Γαβαλά και την ομάδα της η essie professional δημιούργησε αποκλειστικά, εντυπωσιακά nail looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο φετινό catwalk.

Οι σχεδιαστές της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσαν έμπνευση με τις δημιουργίες τους για την essie professional και δημιούργησε αποκλειστικά με τη συνεργασία του κάθε σχεδιαστή το look που του ταίριαζε. Αναλυτικά οι σχεδιαστές και με τη σειρά που παρουσίαστηκαν στο catwalk: Celia Kritharioti, Med, Στέλιος Κουδουνάρης, Tsakiris Mallas, Parthenis, Axel, BSB, Apostolos Mitropolos, Despina Vandi Collection, Dimitis Petrou, Deux Hommes, Loukia Kyriakou και Mi-Ro για look στα νύχια που θα γίνουν οι νέες τάσεις της μόδας και θα εμπνεύσουν τα looks του καλοκαιριού.

Celia Kritharioti με το all time classic και elegant topless and barefoot

Το MadWalk 2016 by Aperol Spritz άνοιξε η Celia Critharioti, με μια εύθραυστα ρομαντική και θηλυκή συλλογή με μοντέρνες πινελιές, που μας μεταφέρει σε παραμυθένιους βοτανικούς κήπους. Το topless and barefoot, διαχρονικό κομψό και αγαπημένο επιλέχθηκε ως το ιδανικό essie look για το συγκεκριμένο catwalk.

MED και essie glam rock nail look

Ένα look για ξεχωριστές εμφανίσεις δημιουργήθηκε για τη MED που ανέδειξε την πιο hot τάση της σεζόν, τα metallic με την απαραίτητη glam λάμψη του χρυσού. Βάση με shifting power και μεταλλικές λάμψεις με rock at the top.

Στέλιος Κουδουνάρης και essie pearly white

Μια μοναδική συλλογή από το Στέλιο Κουδουνάρη που ξεχώρισε στη σκηνή του Madwalk με ένα ιδιαίτερο almond shaped nail look. Το pearly white με το top coat good to go έδωσε μια λάμψη και ένα εκπληκτικό καθρέφτισμα στα νύχια και απογείωσαν κάθε εμφάνιση. Tsakiris Mallas και essie geranium

Τα ιδιαίτερα παπούτσια Tsakiris Mallas αναδείχθηκαν με το ένα λαμπερό και άκρως καλοκαιρινό κόκκινο. To Geranium, αγαπημένη απόχρωση του καλοκαιριού πάντα θα απογειώνει τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις είτε σε mani είτε σε pedi!

Orsalia Parthenis και essie “dirty nude”

Η έμπνευση της συλλογής ήταν η ταινία «The girl with the dragon tattoo και το nail look» που δημιουργήθηκε έκανε perfect match και συζητήθηκε! topless and barefoot βάση, μαύρο περίγραμμα με το αγαπημένο licorice και matte about you top coat! Τολμήστε το!

Axel και essie “pin up” nail look

Το must nail look για αυτό το καλοκαίρι. Almond shaped σχήμα με το ζωηρό και παιχνιδιάρικο tart deco ήταν η απαραίτητη πινελιά για την girly, pin up Axel collection.

Apostolos Mitropoulos και essie really red

To really red σε νύχια πολύ μακριά ήταν μια statement επιλογή που δύσκολα περνάει απαρατήρητη όπως και η συλλογή του πάντα ανατρεπτικού Απόστολου Μητρόπουλου.

Despina Vandi Collection και essie natural chic

Θηλυκά ρούχα σε κομψές γραμμές για όλες τις ώρες όπως το αγαπημένο elegant and classy nude high maintenance που ήταν ο τέλειος συνδυασμός. Φυσικό αποτέλεσμα για all day chic εμφανίσεις!

Dimitris Petrou και essie hiking hills

Το νέο κόκκινο της Summer Collection 2016, το hiking hills της essie έκανε avant premiere στο catwalk και μας έδειξε το χρώμα που θα αγαπήσουμε όλοι το καλοκαίρι που έρχεται ενώ ανέδειξε τις λεπτομέρειες των ρούχων του αγαπημένου designer. Αναμφισβήτητα, το απόλυτο χρώμα για το φετινό καλοκαίρι!

Deux Hommes και essie metallic dot mani

To αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο μαγνήτισε τα βλέμματα με τις δημιουργίες του και με ένα εκπληκτικό nail look σε natural shape με βάση topless and barefoot και ένα statement metallic dot με apres chic που θα το δούμε σίγουρα να συνοδεύει κάθε glam chic καλοκαιρινή μας εμφάνιση!

Loukia Kyriakou και essie white lines mani

Ένα πολύ ιδιαίτερο nail look δημιουργήθηκε για αυτό το catwalk. Η βάση ήταν το high maintenance ενώ τα λευκά σχέδια με blanc ανέδειξαν τη δεύτερη τάση της σεζόν στο manicure που είναι τα γεωμετρικά σχέδια.

MI-RO και essie all time classic aperitif

Το κλείσιμο της βραδιάς έγινε από το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO που επέλεξαν να αναδείξουν την κολεξιόν τους με ένα nail look στο πιο σαγηνευτικό και θηλυκό κόκκινο, το all time classic aperitif της essie professional που δε λείπει ποτέ από κανένα μεγάλο fashion event του κόσμου.

Celebrity CatwalkBSB

H essie επιμελήθηκε το mani όλων των celebrities που ένωσαν τις δυνάμεις τους κατά της γυναικείας κακοποίησης φορώντας ένα εκπληκτικό χρυσό φόρεμα BSB. Το essie pro nail look ήταν με το αγαπημένο, ρομαντικό mademoiselle που συμπλήρωσε μοναδικά το look!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.