ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Énergie de Vie: Ένα κοκτέιλ ενυδάτωσης από την Lancôme


14 Ιουνίου 2015

Επειδή οι γυναίκες σήμερα ζουν τη ζωή τους όπως επιθυμούν, δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς, θέλουν να απολαμβάνουν τα πάντα και να ζουν την ένταση της στιγμής, η Lancôme στράφηκε στη Μεταβολομική, μια επιστήμη του μέλλοντος και δημιούργησε τη σειρά ÉNERGIE DE VIE. Η νέα σειρά που υπόσχεται θρέψη και εντατική ενυδάτωση σε συνδυασμό με τονωτικά και αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά για φρέσκια και τονωμένη επιδερμίδα που λάμπει από υγεία.

Πώς είναι η ζωή για τη γενιά των σημερινών γυναικών 25 με 35 ετών;

"Μια γενιά που βρίσκεται στο μεταίχμιο, έχει σημαδευτεί τόσο από την παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση, όσο και από τον ψηφιακό επαναπροσδιορισμό του κόσμου. Μια "υβριδική" γενιά, που ζει σε ένα περιβάλλον που εξυμνεί το παρελθόν - με την επιστροφή του ρετρό, την αναζωπύρωση του ενθουσιασμού για την αριστοτεχνική μαεστρία, την αλματώδη αύξηση των DIY tutorials. Ταυτόχρονα εξυμνεί και το απόλυτα μοντέρνο - με μια κοινή παγκοσμιοποιημένη κουλτούρα, τον αυξανόμενο ρυθμό κυκλοφορίας των πληροφοριών και έκφρασης των συναισθημάτων και τη ραγδαία ψηφιοποίηση. Για αυτή την αυθεντική και άκρως ενημερωμένη γενιά που έχει πολύ καλή σχέση με τις ακρότητες και τις αντιθέσεις, η Lancôme ανατρέπει τα πρότυπα στα ενυδατικά προϊόντα και λανσάρει το Liquid care™ στο πλαίσιο της πλήρως ανανεωμένης σειράς ÉNERGIE DE VIE. Ισχυρή, καινοτόμα και αυθεντική, ανταποκρίνεται στα προβλήματα της επιδερμίδας του μοντέρνου κόσμου με εξαιρετικά αποτελεσματικά και ταυτόχρονα εύχρηστα προϊόντα. Επιτρέποντας έτσι στη Lancôme να αυξάνει την ανεξάντλητη ενέργεια των σημερινών γυναικών."

group[3]

Pearly Lotion για λείανση & αναπλήρωση: Αυτή η εκπληκτική λοσιόν περιέχει χιλιάδες διαφανείς και ανεπαίσθητες πέρλες διαφόρων μεγεθών. Στην επιδερμίδα, η θρεπτική αίσθηση ενός ελαίου συνδυάζεται με την έντονη φρεσκάδα ενός καλλυντικού νερού για ένα κύμα ενέργειας.

Liquid Care το booster λάμψης: Ο πρωταγωνιστής ενός νέου οράματος Liquid care™ από τη Lancôme. Ένα ολοκληρωμένο προϊόν περιποίησης όλα-σε-ένα που σχεδιάστηκε για να είναι εξίσου δροσερό με μια λοσιόν, εξίσου συμπυκνωμένο με έναν ορό και εξίσου ενυδατικό με μια κρέμα Lancôme. Πλούσιο σε ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και τονωτικά ενεργά συστατικά, αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή και προσφέρει αποτέλεσμα λείανσης και αναπλήρωσης.

Sleeping Mask για αποκατάσταση στη διάρκεια της νύχτας: Επανορθωτικό προϊόν περιποίησης που χρησιμοποιείται μετά από μια κουραστική ημέρα ή για περιποίηση SOS. Η υφή του μεταμορφώνεται σε νερό πάνω στην επιδερμίδα, μειώνοντας τη θερμοκρασία της κατά 1,8°C για έντονη αίσθηση φρεσκάδας1. Η σύνθεσή του συμβάλλει στην ενδυνάμωση του φυσικού προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας και στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας.

lancome

Ένα νέο είδος κόπωσης για μια νέα γενιά

Το έντονο lifestyle συμβαδίζει αναγκαστικά με την κόπωση. Όχι μόνο με την κλασική κόπωση που σχετίζεται με την έλλειψη ύπνου, αλλά και με μια γενικευμένη κόπωση, τη λεγόμενη "αστική κόπωση", ένα αναδυόμενο φαινόμενο που σχετίζεται με τις συνεχείς απαιτήσεις του μοντέρνου περιβάλλοντος. Έτσι, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι σχεδόν οι μισές γυναίκες αυτής της γενιάς δηλώνουν ότι είναι καθημερινά κουρασμένες. Και παρ' όλο που για το 59% αυτών, αυτή η κόπωση οφείλεται σε έλλειψη ύπνου, 38% παραδέχονται ότι έχει να κάνει περισσότερο με το "multitasking" και το γεγονός ότι ξενυχτάνε για να δουν σειρές, να διαβάσουν ή να χαζέψουν στον υπολογιστή.

Για το ÉNERGIE DE VIE που απευθύνεται σε αυτή την άκρως ενημερωμένη γενιά, τα εργαστήρια της Lancôme δημιούργησαν μια μοναδική συνταγή που βασίζεται σε ένα πολύ ισχυρό ενυδατικό κοκτέιλ και σε τρία υπερενεργά συστατικά, τα οποία λαμβάνονται από θεραπευτικά φυτά και από τη γαλλική φαρμακοποιία, για να τονώνουν την επιδερμίδα που δεν έχει χρόνο να ξεκουραστεί. #MADEOFENERGY

Παράλληλα, η Lancôme δημιουργεί την πιο ανεβαστική playlist για να συνοδεύετε το ξεκίνημα της ημέρας σας και σάς καλεί να την μοιραστείτε παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό προκειμένου να κερδίσετε την σειρά ÉNERGIE DE VIE!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.