ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Noxzema calling: Με το #waveuphellas φτιάχνουμε το μεγαλύτερο wave υποστήριξης στην Εθνική Ομάδα Πόλο


24 Ιουνίου 2016

g9-1.jpg

Με το σύνθημα Wave Up Hellas, το Noxzema, Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, μας καλεί όλους να φτιάξουμε το πιο μεγάλο «κύμα υποστήριξης» που θα εμψυχώσει την ομάδα στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας!

Πώς θα γίνει αυτό χωρίς να είμαστε παρόντες στο Ρίο; Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ό,τι φαντάζεστε και το μόνο που χρειαζόμαστε, στην πραγματικότητα, είναι καλή διάθεση, φαντασία και δημιουργικότητα! Ο καθένας μας μπορεί να ανεβάσει το κύμα υποστήριξής του μέσω φωτογραφίας, video ή έτοιμου μηνύματος στο site www.waveuphellas.gr για να δημιουργηθεί το video που θα συνοδεύσει την Εθνική μας Ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες, θα της ευχηθεί καλή επιτυχία και θα τη γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια! Τώρα, μπορούμε όλοι να είμαστε μέρος του πιο "δυνατού" video των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα αφήσει ιστορία!

g11

Το Noxzema αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι πάντα δίπλα στους αθλητές της Εθνικής μας Ομάδας, προσφέροντάς τους όχι μόνο περιποίηση και προστασία, αλλά και αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, είτε βρίσκονται μέσα είτε έξω από το νερό! Δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μην είναι δίπλα τους και σε μια τόσο σημαντική στιγμή, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, στην οποία όλοι οι αθλητές χρειάζονται υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. Γι' αυτό το λόγο, πραγματοποιεί την πιο cool και fun ενέργεια Wave Up Hellas με σκοπό να δημιουργήσει ένα video με τη συμμετοχή όλων μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το πιο μεγάλο κύμα υποστήριξης για την Εθνική Ομάδα! Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή! Ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα και γινόμαστε κι εμείς μέρος του ονείρου και των Ολυμπιακών Αγώνων:

g9

  • Είσοδος στο site www.waveuphellas.gr
  • Σύνδεση μέσω του Facebook ή Instagram λογαριασμού μας ή εγγραφή μέσω του site
  • Ανεβάζουμε το κύμα υποστήριξής μας είτε μέσω φωτογραφίας, είτε μέσω video κάνοντας οποιαδήποτε κίνηση υποστήριξης θέλουμε. Υπάρχουν, επίσης, έτοιμα μηνύματα που μπορούμε να ανεβάσουμε.
  • Κάνουμε share τη συμμετοχή μας στο Facebook και καλούμε τους φίλους μας να συμμετέχουν για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το κύμα υποστήριξης
  • Όλοι όσοι ανεβάσουν το κύμα υποστήριξής τους μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για μοναδικά δώρα

Ο αθλητισμός μας χρειάζεται όσο κι εμείς αυτόν! Γι' αυτό, αγκαλιάζουμε την Εθνική μας Ομάδα Υδατοσφαίρισης και ευχόμαστε όλοι μαζί καλή επιτυχία με ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης!

#WAVEUPHELLAS by Noxzema

g10

Bonus info: Το κύμα υποστήριξης ξεκίνησε ήδη και θα το διαπιστώσετε καθώς θα βλέπετε τις παρακάτω φωτογραφίες, που είναι γεμάτες χαμόγελα και θετική ενέργεια! Με τη συμμετοχή όλων μας, μπορεί να γίνει τεράστιο! Join us!

[gallery-639752]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.