ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Φοβάστε ακόμα τον καθρέφτη;


2 Σεπτεμβρίου 2016

Απογοητεύεστε από τις εξαντλητικές δίαιτες και την τακτική άσκηση διότι αυτή η εκνευριστική «κοιλίτσα» επιμένει; Δεν φταίτε εσείς, δυστυχώς το τοπικό πάχος είναι το πιο δύσκολο να καταπολεμηθεί. Μπορεί να χάνετε βάρος, όμως δεν βλέπετε διαφορά στους πόντους και το παντελόνι σας εξακολουθεί να μην κλείνει.

Η απάντηση είναι πολύ απλή: Οι αποθήκες του λίπους απαιτούν άλλου είδους αντιμετώπιση για να μειωθούν. Σίγουρα η λιποαναρρόφηση είναι η πιο δραστική λύση, είστε όμως έτοιμη για χειρουργείο, αναισθησία, χρόνο αποθεραπείας και φυσικά πόνο; Εκτός από το μεγάλο κόστος της χειρουργικής επέμβασης, πάντα υπάρχουν φόβοι επιπλοκών, και βέβαια θα πρέπει να είστε συμφιλιωμένη με το γεγονός πως μετά την επέμβαση θα χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός σας στη φυσιολογική του λειτουργία.

Αν έχετε διερευνήσει έστω και λίγο τι ακριβώς συμβαίνει στη λιποαναρρόφηση, θα έχετε σίγουρα αντιληφθεί πως δεν είναι μια απλή διαδικασία. Ένα λάθος του χειρουργού μπορεί να αφήσει την περιοχή χειρότερη από ότι ήταν, για να μην αναφερθούμε στις τομές που μπορεί να αφήσουν σημάδια, την αναισθησία η οποία σε κάθε επέμβαση πάντα ενέχει κινδύνους, και βέβαια το κυριότερο ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:

Εφόσον δεν πρόκειται για πρόβλημα υγείας γιατί να υποβάλετε τον εαυτό σας σε χειρουργείο;

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ξεχάσετε με μια μόνο λέξη: CoolSculpting.

Δεν είναι τυχαίο πως είναι η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία για τη εξάλειψη του τοπικού λίπους που αντικαθιστά επάξια τη χειρουργική λιποαναρρόφηση.

Η κρυολιπόλυση CoolSculpting πραγματικά έχει αποτελέσματα και είναι απολύτως ασφαλής. Υπάρχουν περισσότερες από 50 δημοσιευμένες κλινικές μελέτες σχετικά με τις επιτυχείς εκβάσεις 4.000 Coolsculpting θεραπειών, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 2.500.000 θεραπείες σε όλο τον κόσμο.

Το Coolsculpting είναι η πρώτη συσκευή που βασίζεται στη θεωρία της κρυολιπόλυσης, η οποία είναι κατοχυρωμένη τεχνολογία της αμερικανικής εταιρίας Zeltiq Aesthetics και η μοναδική η οποία φέρει την έγκριση του FDA από το 2010.

Η θεωρία πίσω από την κρυολιπόλυση είναι πως τα κύτταρα του λίπους είναι πιο ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες παρά τα υπόλοιπα κύτταρα του σώματος.

Η διαπίστωση προέκυψε από ένα κλινικό φαινόμενο επονομαζόμενο popsicle panniculitis: Τα μάγουλα των μωρών και μικρών παιδιών κοκκινίζουν και μουδιάζουν τρώγοντας παγωτό γρανίτα ή πιπιλώντας παγάκια, και στη συνέχεια δημιουργούνται λακκάκια, μέσα σε έξι έως εβδομήντα δύο ώρες. Ο λόγος που το φαινόμενο αυτό δεν παρατηρείται σε ενήλικες είναι διότι τα μωρά έχουν περισσότερο λίπος στα μάγουλα.

Δύο δερματολόγοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης - το οποίο συνδέεται με την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Harvard στη Βοστώνη - οι Dieter Manstein, MD, και R. Rox Anderson, MD, συνέχισαν τα πειράματα και την έρευνα μαζί με επιστήμονες στο Harvard, εξελίσσοντας τη θεωρία σε πράξη: έτσι «γεννήθηκε» το Coolsculpting.

Το Coolsculpting χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ψύξη καταφέρνει να επηρεάσει την ζωτική λειτουργία των λιποκυττάρων και να τα απομακρύνει από το σώμα με φυσικό τρόπο. Χωρίς να επιδρά στους γύρω ιστούς, μειώνει το τοπικό λίπος ανώδυνα και αποτελεσματικά.

Αποτέλεσμα: ένα νέο σμιλεμένο σώμα χωρίς παχάκια.

Για να μάθετε αν είστε η κατάλληλη υποψήφια κλείστε ένα ραντεβού για δωρεάν κλινική αξιολόγηση καλώντας στο 2111088444. Το MC Medical Center είναι το μοναδικό ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που έχει δύο συσκευές CoolSculpting και επίσης είναι το πρώτο που έφερε την καινοτόμο αυτή θεραπεία στη χώρα μας. Εμπιστευτείτε το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο έχει εκπαιδευτεί στην ακαδημία CoolSculpting στην Αμερική, και δείτε από κοντά ακριβώς πως λειτουργεί η μέθοδος.

Είστε ένα βήμα μακριά από το να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.