ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Backstage beauty: Τα μαθήματα ομορφιάς που πήραμε από τη Νέα Υόρκη


14 Σεπτεμβρίου 2016

cover-14.jpg

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τάσεις στην ομορφιά αλλάζουν και ό,τι νέο έχει κάνει την εμφάνισή του έχει προκύψει ως φυσική εξέλιξη. Θα καταλάβετε πολύ σύντομα τι εννοώ όταν δείτε κι εσείς τα beauty looks που παρουσιάστηκαν στη Νέα Υόρκη και χωρίς να χρειαστεί να πω τίποτα άλλο εγώ, θα αλλάξετε πολύ γρήγορα τη makeup ρουτίνα σας.

Ας πούμε, όπως είχαμε πει αναλυτικά και λίγο καιρό πριν, θα παρατηρήσετε ότι το contouring φεύγει σιγά-σιγά και το non-touring παίρνει τη θέση του και εμείς πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό. Η αίσθηση του φυσικού είναι σχεδόν πανταχού παρούσα ως προς το makeup look αλλά και ως προς τα hairstyles, που συχνά έχουν natural texture. Ωστόσο, τα braids θα είναι και πάλι μία τάση που θα μας απασχολήσει σε λίγο πιο διαφορετικές versions -για παράδειγμα, θα δείτε μία cute και, παράλληλα, δυναμική νέα εκδοχή που είναι κάτι ανάμεσα σε boxer braid και τα κοτσιδάκια της μικρής Ολλανδέζας-, το ίδιο και το wet look.

Επίσης, τα χείλη παίρνουν πιο φυσικές (nude και pink) αποχρώσεις ενώ τα μάτια πέρα από την αίσθηση φρεσκάδας που παίρνουν από τα eye gloss, έχουν, γενικότερα, την τιμητική τους. Το μακιγιάζ επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στο βλέμμα μας και πέρα από το μαύρο, έχουν βρει και αρκετές άλλες αποχρώσεις τη θέση τους στην περιοχή των ματιών μας.

Ladies, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σωπάσω για λίγο και να αφήσω τις εικόνες να σας μιλήσουν στη συνέχεια από μόνες τους:

[gallery-690593]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.