ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το νέο άρωμα My Burberry Black, είναι εδώ για να μας μεταφέρει στο ατμοσφαιρικό και βροχερό Λονδίνο


17 Οκτωβρίου 2016

R0_66_1540X1030_1520X1010-1.jpg

Το Άρωμα

Εν μέσω μιας επικείμενης καταιγίδας, το My Burberry Black επιστρέφει στους κήπους του Λονδίνου, όπου η δυνατή βροχή αντιπαρατίθεται έντονα με τους ζεστούς και γοητευτικούς τόνους λουλουδιών. Το άρωμα αντικατοπτρίζει το αισθησιακό άγγιγμα της μαύρης γκαμπαρντίνας Burberry σε γυμνό δέρμα. Συνδυάζει την ευωδία του ηλιόλουστου άνθους γιασεμιού με νέκταρ ροδάκινου και τόνους τριαντάφυλλου. Η χαρακτηριστική νότα τριαντάφυλλου στην καρδιά του My Burberry αποκτά μια γλυκιά και δελεαστική καραμελωμένη χροιά, ενώ το πατσουλί σε πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα ολοκληρώνει το άρωμα, αναδίδοντας μια μεστή και σαγηνευτική ευωδία. Νότες κορυφής: άνθος γιασεμιού Νότες καρδιάς: καραμελωμένο τριαντάφυλλο και νέκταρ ροδάκινου Νότες βάσης: κεχριμπαρένιο πατσουλί

my_burberry_black_ambient_stills_02

Το Μπουκάλι

Το άρωμα είναι συσκευασμένο σε γυάλινο μπουκάλι πλούσιου κεχριμπαρένιου χρώματος, το οποίο αντανακλά στο σχεδιασμό του τις λεπτομέρειες της μαύρης γκαμπαρντίνας Heritage της Burberry. Το σκούρο κεράτινο καπάκι θυμίζει τα χαρακτηριστικά κουμπιά της γκαμπαρντίνας, ενώ ο αγγλικός, δεμένος στο χέρι κόμπος σε μαύρο χρώμα, μια δημιουργία προερχόμενη από το Castleford του Yorkshire, αποτίει φόρο τιμής στο ένδυμα που εφηύρε ο Thomas Burberry περισσότερα από 100 χρόνια πριν. Το μπουκάλι φιλοξενείται σε κουτί μαύρου χρώματος, με υφή εμπνευσμένη από την γκαμπαρντίνα και έναν εντυπωσιακό χρυσό κόμπο.

Δείτε το νέο film του My Burberry Black, που δίνει το αισθησιακό feeling του αρώματος, με τον καλύτερο τρόπο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.