ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα νέα Clinique Pep-Start Quick Cleansing Swipes θα τα αγαπήσετε με το 1ο πέρασμα!


TSVIGKOU

4 Νοεμβρίου 2016

pexels-photo-87346-medium.jpeg

Μέσα στην καθημερινότητά μας έχουμε την ανάγκη της ανανέωσης.  Τα νέα Clinique Pep-Start Quick Cleansing Swipes, είναι τα δροσιστικά, μαντηλάκια καθαρισμού που αφαιρούν την περίσσια λιπαρότητα, τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα χαρίζουν μία ελαφριά δόση ενυδάτωσης. Είναι ιδανικά για χρήση στο πρόσωπο, καθώς και στα μπράτσα, στο λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη. Με αυτά τα μαντηλάκια μπορείτε να απολαύσετε άμεση αναζωογόνηση, με ένα εύκολο πέρασμα και μπορείτε να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μετά την προπόνηση, πριν το happy hour, στο μεσημεριανό melt-down. Τα Pep-Start Quick Cleansing Swipes είναι τα τέλεια ενισχυτικά σε ένα πακέτο!

capture

Αυτός ο συνδυασμός συστατικών δίνει στην επιδερμίδα μια ελαφριά δόση ενυδάτωσης και αφαιρεί την υπερβολική λιπαρότητα, τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Ποια είναι αυτά τα συστατικά όμως;

• Μετουσιωμένη Αλκοόλη/Witch Hazel: Σύνθεση με ήπια επίπεδα αλκοόλης, βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας λιπαρότητας και της βρωμιάς, αφήνει στην επιδερμίδα μια αίσθηση ανανέωσης. • Εκχύλισμα Sasa Veitchii: Εκχύλισμα μπαμπού από την Ιαπωνία που βοηθά στην εξάλειψη του ερεθισμού και έχει καταπραϋντικά οφέλη. • Εκχύλισμα Matricaria, Fucoidan και Γεντιανής ρίζας: Καταπραϋντικά συστατικά γνωστά για τα οφέλη τους κατά του ερεθισμού. • Ακετυλογλυκοζαμίνη: Ένα αμινο-σάκχαρο που χαλαρώνει φυσικά τους δεσμούς που συγκρατούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Βοηθά στη ρύθμιση του κύκλου ζωής των κυττάρων και εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, προσφέροντας ήπια απολέπιση και απαλότητα στην επιδερμίδα. • Βηταΐνη: Ένα δροσιστικό φυτό που περιέχει υγροσκοπικές ουσίες που προσθέτουν και προσελκύουν υγρασία στην επιδερμίδα, βοηθώντας στην πρόληψη της αφυδάτωσης της επιδερμίδας. • Εκχύλισμα Salvia Sclarea (Clary): Ένα φυτικό εκχύλισμα λιπιδίων που βοηθά τη ρύθμιση της κυτταρικής ανανέωσης και την άμεση βελτίωση της ενυδάτωση της επιδερμίδας. • Τριαλόζη: Ένας πολυσακχαρίτης που βοηθά την επιδερμίδα να κρατηθεί σε ισορροπία, βοηθώντας την πρόληψη της κυτταρικής αφυδάτωσης.

TIPS!

  • Περάστε το σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
  • Δεν απαιτείται ξέβγαλμα.
  • Χρησιμοποιήστε τα στο σώμα (τα χέρια, το στήθος, τις μασχάλες και την πλάτη).
  • Μην χρησιμοποιείτε το ίδιο στο πρόσωπο και το σώμα.

FYI Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Π.Λ.Τ. 18€

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.