ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το άρωμα που με ταξίδεψε στα βάθη της Αιγύπτου


TSVIGKOU

23 Δεκεμβρίου 2016

076-cleopatre-1963-rnb-028.jpg

Το στιλ της, τα κοσμήματά της, η αύρα της είναι στοιχεία που κάθε γυναίκα ποθεί και αναζητά.

Η σπουδαία ηθοποιός, Elizabeth Taylor ενσάρκωσε άψογα την ίδια στο ρόλο της, ως Κλεοπάτρα εκπέμποντας ακριβώς την ίδια λάμψη και αποδίδοντας άψογα τη μεγαλοπρέπεια που χαρακτήριζε τη βασίλισσα. Δημιούργησε ένα ρόλο προσαρμοσμένο στον εαυτό της: αυτό της γυναίκας θεάς, που το άγαλμά της κάποια ημέρα θα στόλιζε τη Ρώμη, δίπλα στο άγαλμα της Αφροδίτης.
Τα αξέχαστα κοσμήματα του οίκου Bulgari, το χαρακτηριστικό αυστηρό κούρεμα διακοσμημένο πάντα με μοναδικά πολύτιμα κομμάτια και όλες αυτές οι Αιγυπτιακές επιρροές στο στιλ της γίνονται ποθητές από κάθε γυναίκα όταν βλέπει την ταινία.

Οι ίδιες ακριβώς εικόνες ζωντάνεψαν μέσα μου, όταν μύρισα το νέο άρωμα του οίκου Bulgari “Goldea”. Εικόνες από Αίγυπτο, από τη μεγαλοπρέπεια της Κλεοπάτρας αλλά και της Elizabeth Taylor στο ρόλο της ως βασίλισσα.

Πριν καν ρίξω μερικές σταγόνες επάνω μου, κοιτάζοντας απλά το μπουκάλι-ντυμένο στα χρυσά και στο πάνω μέρος διακοσμημένο με λεπτομέρειες από το χαρακτηριστικό snake necklace “Serpenti”, του οίκου Bulgari- ένιωσα τη μεγαλοπρέπεια που εκπέμπει η νέα δημιουργία του οίκου Bulgari.

Ποια σύγχρονη γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στο χρυσό και στους πολύτιμους λίθους;
Ποια μπορεί να αμφισβητήσει την επιβλητικότητα που εκφράζει ο συμβολισμός του φιδιού;
Από την άλλη οι ανατολίτικες μυρωδιές είναι πάντα οικείες στις γυναικείες αισθήσεις...

Το “Goldea” εκτός από την ξεχωριστή «ενδυμασία» του, ξεχώρισε σε εμένα και ως ένα “εμβληματικό” Λουλουδάτο-Ανατολίτικο άρωμα. Ζεστό, με νότες εθιστικού λουλουδένιου μόσχου κρύβοντας μέσα του αισθησιασμό από μείγματα κεχριμπαριού, το Goldea έχει όλα αυτά που αναζητούσα, τόσα χρόνια στα αρώματά μου. Μυρίζοντάς το θα νιώσετε ότι είστε στην Αρχαία Αίγυπτο, σε ένα μέρος όπου ο ήλιος δειλά-δειλά ακτινοβολεί αντικατοπτρίζοντας στα μάτια σας, το χρυσό που υπάρχει γύρω σας.
Δοκιμάζοντάς το ένιωσα μία σύγχρονη Diva…μία σύγχρονη Κλεοπάτρα τολμώ να πω που αντί να φοράω το κόσμημα “Serpenti” του οίκου Bulgari, στο λαιμό μου ή στο κεφάλι μου, το τύλιξα στο σώμα μου, ρίχνοντας μερικές σταγόνες του αρώματος “Goldea”.
Το Goldea υμνεί άψογα την απαράμιλλη αύρα της Κλεοπάτρας τόσο όταν το μυρίζω, όσο και όταν το κοιτάω. Όπως ο μύθος της Κλεοπάτρας γοήτεψε το Hollywood και η Elizabeth Taylor ήταν η μόνη ηθοποιός που κατάφερε με τόση πειστικότητα να ενσαρκώσει το ρόλο αυτό, φορώντας τα θεαματικά κοσμήματα του οίκου Bulgari, έτσι και το νέο άρωμα Goldea κατάφερε να με γοητέψει και να με ταξιδέψει σε παλιές εποχές, κάνοντας με να νιώθω μία σύγχρονη diva!
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον αρωματοποιό-δημιουργό του Goldea, Alberto Morillas, ο οποίος ανέφερε:

«Το Goldea είναι ένας αληθινός ύμνος στο "musk". Αγγίζει τα όρια του παράλογου, υπενθυμίζοντας τους εξωφρενικούς όγκους των κοσμημάτων Bulgari. Αλλά αυτό το πολύ ιδιαίτερο μείγμα από μόσχους, με την επίμονη έντασή τους, αναμφισβήτητα δεν έχει εποχή».

Δε χρειάζεται να το μυρίσετε για να το καταλάβετε, θα το νιώσετε από την πρώτη κι όλας ματιά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.