ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Κλεοπάτρα: Μία γυναίκα που ξεχειλίζει από θηλυκότητα


TSVIGKOU

1 Δεκεμβρίου 2016

20030512-gaf-g49-01861003.jpg

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχουν συνδεθεί με το όνομά της κοσμήματα διάσημων οίκων αλλά και αρώματα, όπως αυτά του οίκου Bulgari, το Goldea και το Rose Goldea. Κάθε ένα από τα δύο αρώματα, του οίκου Bulgari εκφράζουν μία διαφορετική πτυχή της ίδιας γυναίκας.
Το Goldea ενσαρκώνει την αυτοκρατορικότητα και το χρυσό, και αντανακλά μια γυναίκα που είναι σχεδόν ανέφικτη.
Εκτός από την ξεχωριστή «ενδυμασία» του, ξεχώρισε σε εμένα και ως ένα “εμβληματικό” Λουλουδάτο-Ανατολίτικο άρωμα.

Από την άλλη το "Rose Goldea" είναι o ορισμός της θηλυκότητας, μία προέκταση του εξίσου σαγηνευτικού αρώματος Goldea, σε ό,τι αφορά την ένταση από αισθήσεις.

Ο ορισμός της θηλυκότητας ενσαρκώνεται στη Βασίλισσα Κλεοπάτρα, η οποία από τότε μέχρι σήμερα πρεσβέυει τη γυναικεία ομορφιά και λάμψη.

Η θηλυκότητά της αντανακλάται ακόμα και στη σύγχρονη γυναίκα.

Μία από τις πιο διάσημες εκπροσώπους της ομορφιάς στην ιστορία ήξερε να αποπλανεί και να δελεάζει δύο από τους πιο εξέχοντες ηγέτες όλων των εποχών - τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο. Εκφράζοντας απλά τη θηλυκότητά της και χρησιμοποιώντας το πιο δυνατό της όπλο, την ομορφιά της, η Κλεοπάτρα αποπλανούσε τις νύχτες τον Μάρκο Αντώνιο, σκορπώντας ροζ ροδοπέταλα γύρω από το κρεβάτι. Βλέπετε τα τριαντάφυλλα ήταν το αγαπημένο λουλούδι της βασίλισσας, εξέφραζε την προσωπικότητά της, γι αυτό και κάθε άρωμά της επέλεγε να έχει αυτή την ταυτότητα.

Μυρίζοντας απλά το νέο άρωμα του οίκου Bulgari, Rose Goldea, η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου είναι αυτή της μαγευτικής και σαγηνευτικής Κλεοπάτρας. Το όνομά της είναι ταυτισμένο με το τριαντάφυλλο και το συγκεκριμένο άρωμα διαθέτει ως βασικό συστατικό αυτό το απαλό, ισχυρό και τρυφερό συστατικό. Με μερικές σταγόνες στο σώμα μου, νιώθω τη θηλυκότητά μου να οργιάζει, ακριβώς όπως της Κλεοπάτρας. Αυτό χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα, να νιώθει φυσικά φρέσκια, σαγηνευτική, ντελικάτη και πάνω από όλα θηλυκό.



Το μπουκάλι του αρώματος φέρει επάνω του το χαρακτηριστικό φίδι από το σχέδιο Serpenti του οίκου Bulgari. Το φίδι συμβολίζει την αποπλάνηση... Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι η Κλεοπάτρα έφθασε στη Ρώμη το 46 π.Χ. φορώντας πάνω από τις μπούκλες της ένα συναρπαστικό βασιλικό διάδημα που στολιζόταν με τη βασιλική κόμπρα, ενώ το πλήθος την ζητωκραύγαζε.

Μαγευτικό και θρυλικό, αυτή η ίδια απεικόνιση φιδιού που στόλιζε την Αιγύπτια φαραώ εκείνη τη μακρινή εποχή, σήμερα κοσμεί το μπουκάλι του Rose Goldea αλλά και κάθε γυναίκα που επιλέγει το συγκεκριμένο άρωμα.

Το Rose Goldea θυμίζει την αιώνια ομορφιά και θηλυκότητα που όλες οι γυναίκες, κρύβουν μέσα τους και κάθε μία αναζητά έναν τρόπο να την εκφράσει Συνδυάζει τη φύση και τη φρεσκάδα σε ένα πολύ σύγχρονο και θηλυκό μονοπάτι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.