ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Υποδεχθείτε το νέο Root Retoucher από τον Schwarzkopf και πείτε αντίο στα λευκά με ένα μόνο ψέκασμα!


29 Μαρτίου 2017

befunky-collage95825.jpg

Ο Schwarzkopf ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και της απαιτητικής καθημερινότητας, καινοτομεί ακόμη μια φορά και προσφέρει την απόλυτη λύση σε όλες τις γυναίκες με το νέο και γρήγορο τρόπο κάλυψης των λευκών της ρίζας για ανάμεσα στις βαφές. Το Root Retoucher έρχεται με μια μοναδική συλλογή 5 αποχρώσεων: Ξανθό Ανοικτό, Ξανθό Σκούρο, Καστανό, Καστανό Σκούρο και για τις πιο μοντέρνες Ακαζού για έως 25 εφαρμογές, ενώ φεύγει με ένα μόνο λούσιμο!

Το Root Retoucher είναι σπρέι προσωρινής κάλυψης για την περιοχή της ρίζας και καλύπτει άμεσα, σε 30 μόνο δευτερόλεπτα τα λευκά και τη διχρωμία με τα ειδικά σχεδιασμένα μικρομοριακά χρωστικά σωματίδια που εμπεριέχονται στη φόρμουλά του. Στεγνώνει αμέσως και προσφέρει 100% κάλυψη για άψογο αποτέλεσμα, ενώ η βαλβίδα ψεκασμού μεγάλης ακρίβειας που διαθέτει επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητη, κάνοντας τη χρήση του Root Retoucher γρήγορη και εύκολη!

Ανακαλύψτε και εσείς το νέο τρόπο κάλυψης των λευκών της ρίζας με το Νέο Schwarzkopf Root Retoucher!

[gallery-716511]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.