ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Θέλετε να μάθετε πώς αποκαλύφθηκαν 5.142 μυστικά;


TSVIGKOU

19 Μαΐου 2017

copy-of-infographic-exoenamistiko-bio-oil.png

Κάθε σταγόνα Bio-Oil και ένα μυστικό περιποίησης για τη δική σου επιδερμίδα! Τα μυστικά που κρύβει όμως είναι πλέον λιγότερα! Γιατί; Γιατί όλες οι γυναίκες που το λάτρεψαν, μοιράστηκαν τις μυστικές χρήσεις που οι ίδιες ανακάλυψαν, με τις φίλες τους ενώ την ίδια στιγμή ανακάλυπταν καινούριες που ούτε καν είχαν φανταστεί! Πώς; Μέσω του exoenamistiko.gr!

Έτσι, 5.142 μυστικά έπαψαν να είναι μυστικά και μετατράπηκαν σε νέες ιδέες για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. «Το χρησιμοποιώ για ντεμακιγιάζ γύρω από τα μάτια», «το χρησιμοποιώ σαν μάσκα πριν τον ύπνο για έξτρα ενυδάτωση», «προσφέρει ενυδάτωση στα σκασμένα χείλη», «βοηθά στην επούλωση των σημαδιών από ακμή», είναι μόνο κάποια από τα μυστικά που μοιράστηκαν οι φίλες μεταξύ τους.

Μέσω του www.exoenamistiko.gr, 42 τυχερές κέρδισαν υπέροχα δώρα περιποίησης και ομορφιάς! Συνεδρίες Spa, περιποιήσεις manicure & pedicure, make-up sessions και φυσικά, προϊόντα Bio-Oil έγιναν δικά τους. Γιατί το Bio-Oil φροντίζει κάθε γυναίκα ξεχωριστά!

Εσύ ποιο μυστικό έμαθες; Ή ποιο μυστικό μοιράστηκες; Το σίγουρο είναι πως σε κάθε ανάγκη της δικής σου επιδερμίδας, το Bio-Oil βρίσκεται εκεί και αυτό επιβεβαιώνεται από τις χιλιάδες μοναδικές χρήσεις που οι ίδιες οι γυναίκες αποκάλυψαν!

Τώρα πια δεν είναι μυστικό! Όλοι γνωρίζουν ότι το Bio-Oil, μέσα από την Facebook σελίδα του, θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις αλλά και τις εκπλήξεις!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.