ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Bio-Oil… και το φθινόπωρο!


TSVIGKOU

1 Νοεμβρίου 2017

pexels-photo-371126.jpg

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι το κλειδί για να διατηρήσετε το δέρμα σας, υγιές και απαλό, αφού αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή. Απλώνοντας, λίγες σταγόνες Bio-Oil, συνδυαστικά με χοντρό αλάτι στα χέρια σας και κάνοντας απαλό scrub, θα δείτε άμεσα το δέρμα λείο και σφριγηλό. Μη ξεχνάτε εξάλλου, πως, η σωστή και εβδομαδιαία απολέπιση θα βοηθήσει πολύ στην ενυδάτωση.

Ενυδάτωση

Το πρόσωπο και το σώμα πρέπει να είναι ενυδατωμένα ανά πάσα ώρα και στιγμή για να είναι υγιή και λαμπερά. Καθιερώστε λίγα λεπτά, κάθε ημέρα μετά το ντους για την ενυδάτωση της επιδερμίδας με Bio-Oil. Στην περίπτωση ξηροδερμίας, απαντήστε με μία εντατική θεραπεία σώματος, εφαρμόζοντας τρεις φορές την ημέρα Bio-Οil, και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν νιώθετε την επιδερμίδα πιο λιπαρή, εφαρμόστε Bio-Οil, μετά το πρωινό ή το βραδινό ντους, κάνοντας την πιο ελαστική και σφριγηλή.

Περιποίηση άκρων

Με τις εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, τα άκρα ταλαιπωρούνται και η ξηρότητα κάνει την εμφάνισή της. Έτσι, οι φτέρνες και τα πέλματα χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση. Μην ψάχνετε το χρόνο, μία καλή ευκαιρία είναι ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία ή ακούτε μουσική. Πώς; Εφαρμόστε τοπικά Bio-Οil σε πέλματα δοκιμάζοντας παράλληλα να φορέσετε βαμβακερές κάλτσες για πιο αποτελεσματική απορρόφηση

Ραγάδες & Ουλές

Οι ραγάδες και οι ουλές θέλουν τη συνεχή φροντίδα μας όλες τις εποχές. Ακόμα και αν τα χειμωνιάτικα ρούχα τις καλύπτουν, χρειαζόμαστε κάτι που πραγματικά θα δώσει λύση. Με το Bio-Oil μπορούν να γίνουν παρελθόν, αφού βελτιώνει την όψη τους και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος. Με συχνή χρήση, δύο φορές την ημέρα, η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη και ανακτά την ελαστικότητα που χρειάζεται.

Δώστε λοιπόν, στο δέρμα σας τη σημασία που του αρμόζει με Bio-Oil και χαρίστε του τη λάμψη και τη φρεσκάδα που του αξίζει απλά και εύκολα κάθε εποχή!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.