ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Το τελετουργικό της εσωτερικής γαλήνης


TSVIGKOU

14 Φεβρουαρίου 2018

26073174-511465772585472-5156231890956451840-n.jpg


Το πρωινό μπάνιο έχει αποστολή την τόνωση, το βραδινό την χαλάρωση και τα δύο όμως επιτυγχάνονται μέσα από την εσωτερική γαλήνη.
Η νέα απολαυστική σειρά BODY από την Avène μαζί με μικρές λεπτομέρειες και έξυπνα tips θα σας οδηγήσουν στην εσωτερική γαλήνη που τόσο επιθυμείτε.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΕΛΑΙΩΝ

Η δύναμη και η μαγεία της νέας σειράς Body βρίσκεται στη σύνθεσή της και κυρίως στο καταπραϋντικό σύμπλεγμα 3 φυτικών ελαίων σε συνδυασμό με το ιαματικό Νερό της Avène που προσφέρει γενναιόδωρα σε όλα τα προϊόντα σώματος το φυσικό του χάρισμα καταπράυνσης.

1. Νέο αφρόλουτρο gel BODY της Avène


Προσφέρει έναν αισθησιασμό που διαρκεί χάρη στην μοναδική υφή του. Απαλή και κρυστάλλινη αρχικά μεταμορφώνεται σε αέρινο αφρό με χαλαρωτικό άρωμα. Η στιγμή του μπάνιου γίνεται πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Tips ΤΟΝΩΣΗΣ
Για το πρωινό μπάνιο τόνωσης προτιμάμε το ντους με χλιαρό νερό τραγουδώντας! Το τραγούδι χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και προσφέρει ευεξία και εκφραστικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το πήλινγκ σώματος κάτω από το ντους και ο καθαρισμός με τον πλούσιο αφρό ενός αφρόλουτρου υψηλής ποιότητας και αισθητικής είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει καλά η ημέρα. Στο τέλος του μπάνιου κρυώνουμε το νερό και τονώνουμε το σώμα από πάνω προς τα κάτω βοηθώντας την κυκλοφορία του αίματος.

2. Νέο peeling BODY της Avène


Έχει πλούσια και απολαυστική υφή και περιέχει μικροσφαιρίδια κυτταρίνης και κεριού jojoba.
Λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος χωρίς να το τραυματίζει χάρη στα μικροσφαιρίδια απολέπισης 3 διαστάσεων για μια ολοκληρωμένη μηχανική απολέπιση.

3. Νέο λάδι BODY της Avène


Μια φροντίδα αισθησιαμού με χαλαρωτικό άρωμα, βελούδινη υφή, ιδανικό για μασάζ χαλάρωσης και εσωτερικής γαλήνης. Έχει dry touch τελείωμα αφήνοντας ένα ανάλαφρο βελούδινο πέπλο στην επιδερμίδα.

Tips ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
Για το βραδινό μπάνιο χαλάρωσης σβήνουμε τα φώτα, ανάβουμε κεριά, βάζουμε χαλαρωτική μουσική και γεμίζουμε την μπανιέρα με χλιαρό νερό. Ιδανικά χρησιμοποιούμε ένα μαξιλάρι μπάνιου για να κρατάτε το κεφάλι πιο ψηλά και πιο αναπαυτικά.
Μια ζεστή πετσέτα στα μάτια ….όνειρο! Μετά από το χαλαρωτικό μπάνιο ώρα για ένα αισθησιακό ΜΑΣΑΖ.

4. Νέο baume ενυδάτωσης BODY της Avène

Μια φροντίδα εμπλουτισμένη με το καταπραϋντικό σύμπλεγμα ελαίων της σειράς, δημιουργεί απίστευτο αίσθημα cocooning αγκαλιάζοντας το δέρμα με απαλότητα. Γεμίζει και ενυδατώνει το δέρμα έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.