Νέο Color Eye Balm: Διπλή Φροντίδα Ματιών

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
marcelo-matarazzo-303788-unsplash.jpg

Τα μάτια είναι το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζεται η κούραση σε κάθε γυναίκα. Γι’ αυτό, όλες μας, έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις για τη φροντίδα τους. Κρέμα κατά των μαύρων κύκλων, concealer, πούδρα είναι τα κύρια όπλα για λαμπερό βλέμμα.

 

 

Επειδή το πρόγραμμα της κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι βεβαρημένο και όλες αναζητούμε πολυλειτουργικά προϊόντα που να μας προσφέρουν με μία κίνηση το επιθυμητό αποτέλεσμα, τώρα έχουμε κάτι νέο που θα μας χαρίσει φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα στη στιγμή!

Με το νέο καινοτόμο Color Eye balm θα δείτε το αποτέλεσμα με τα μάτια σας.

Η απαλή και δροσερή, έγχρωμη κρέμα-gel Color Eye Balm είναι το νέο μας μυστικό! Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας. Διαθέτει ελαφρύ χρώμα και προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας προσφέροντάς σας φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε τη και… δείτε το αποτέλεσμα με τα ίδια σας τα μάτια!

Προσφέρει:

  • Ενίσχυση της σύσφιγξης του δέρματος τοπικά και αύξηση της ελαστικότητας
  • Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και μείωση της εμφάνισης μαύρων κύκλων
  • Μείωση γραμμών και λεπτών ρυτίδων, προστατεύει από δερματική γήρανση
  • Παρεμπόδιση του σχηματισμού οιδήματος (σακούλες)

Χρήση:

Εφαρμόστε καθημερινά πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα με απαλές κινήσεις ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του φρυδιού ακολουθώντας το κόκκαλο γύρω από τα μάτια και καταλήγοντας στο κέντρο του κάτω βλεφάρου. Για βλέμμα σαγηνευτικό και λαμπερό…

Για βλέμμα σαγηνευτικό και λαμπερό…

Φτάνει να ακολουθήσουμε μικρές, πρακτικές, συμβουλές για περισσότερη λάμψη και λιγότερες ρυτίδες!