ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Spring Look 2018: French Temptation


TSVIGKOU

4 Απριλίου 2018

macaron-blush-blender-pink-1.jpg
ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ
Καλωσήλθατε στον τολμηρό, εξαιρετικά δημιουργικό κόσμο των γαλλικών ζαχαροπλαστείων, εκεί όπου τα κλασσικά γλυκίσματα αναδημιουργούνται μέσα από αναπάντεχες γεύσεις, μοντέρνα σχέδια, και πινελιές ζωηρών χρωμάτων. Η Lancôme άντλησε έμπνευση από τη ζαχαροπλαστική και δημιούργησε μια λαχταριστή, γλυκιά συλλογή για την Άνοιξη του 2018, με πρωταγωνιστές τις πιο υπέροχες αποχρώσεις και τις πιο δελεαστικές υφές. Είναι πραγματικά μια πανδαισία!
Κρεμώδη παστέλ και εκρηκτικά χρώματα: λαχταριστές αποχρώσεις για… ένοχες απολαύσεις
Από τη μια, μαργαριταρένια παστέλ· από την άλλη, ζωηρές, εκθαμβωτικές αποχρώσεις: δύο χρωματικές εμπνεύσεις που συγκρούονται στην καρδιά της συλλογής, δημιουργώντας εντυπωσιακές αρμονίες και πανέμορφα λαμπερά-ματ μοτίβα.
Το macaron είναι η συνταγή για το ρόδινο χρώμα στα μάγουλα, σαν αυτό που αποκτούν μετά από μια βόλτα στον καθαρό αέρα· το σιρόπι γρεναδίνης δίνει τον ρυθμό για χείλη ζουμερά και σαγηνευτικά· και το matcha latte σερβίρεται σαν το πιο φίνο primer για την επιδερμίδα… Για τα φρύδια που λαχταρούν κάτι διαφορετικό, υπάρχει ένα ξεχωριστό look που θυμίζει την πολύχρωμη επικάλυψη των γλυκών. Όλα τους ολοκληρώνονται τέλεια, πασπαλισμένα με πινελιές ζωηρών χρωμάτων.

SPRING TIME Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Η ρόδινη έκρηξη στα μάγουλα με το Macaron Blush και Blender
Τίποτα δεν αρέσει περισσότερο στους νέους εκπροσώπους της γαλλικής ζαχαροπλαστικής από το να δημιουργούν παραλλαγές του κλασσικού αυτού γλυκίσματος με αναπάντεχες, διαφορετικές γεύσεις. Για αυτήν τη σεζόν όμως, είναι η σειρά της Lancôme να επανεφεύρει το macaron, με έναν τρόπο που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να φανταστεί: μέσα σε ένα χαρούμενο κουτί διακοσμημένο με γεωμετρικά μοτίβα, θα μπορούσε σχεδόν να περάσει κανείς τα Macaron Blush και Blender για αληθινά κεκάκια. Κι όμως… η μία θήκη περιέχει ένα κρεμώδες ρουζ, και η άλλη ένα απαλό blender σε σχήμα macaron για τέλεια εφαρμογή. Για ρόδινη επιδερμίδα, γεμάτη φρεσκάδα…
Χρωματική διόρθωση με τη μους σύνθεση του Light Cream Duo Cushion
Η Lancôme αιχμαλωτίζει τα χρώματα των αγαπημένων μας γλυκισμάτων σε ένα Duo Cushion που θα αναζωογονήσει κάθε επιδερμίδα. Η θήκη σε ροζ χρώμα, περιέχει μια ροδακινί απόχρωση που φωτίζει την επιδερμίδα, καθώς και μια απόχρωση στο χρώμα της φράουλας για υπέροχο ρόδινο αποτέλεσμα.
Όλα φωνάζουν φρέσκια, λαμπερή, υγιή επιδερμίδα. Με μία λέξη, εκθαμβωτική.
Μάτια σαν ζαχαρωτό με την Eye Sugar Palette
Με την Eye Sugar Palette, θα στολίσετε τα βλέφαρά σας με όλη τη γλύκα των ζαχαρωτών. Το μενού είναι ατελείωτο… με δέκα ολόκληρες παστέλ και έντονες αποχρώσεις για να διαλέξετε: πέντε ιριδίζουσες, δύο απίστευτα αστραφτερές και τρεις ματ αποχρώσεις. Και όλα αυτά σε μια σύνθεση που χαρίζει μεταξένια, κρεμώδη αίσθηση, όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα· μια σύνθεση τελευταίας γενιάς, που εφαρμόζεται εύκολα χάρη στο διπλό πινελάκι που περιλαμβάνεται στη θήκη.
Παστέλ φρύδια με το Sourcil Styler
Το look των χρωματιστών φρυδιών παίρνει νέα διάσταση, μέσα από αυτήν την τολμηρή συνταγή που ντύνει τα φρύδια με υπέροχες παστέλ αποχρώσεις –σαν τη λαχταριστή γλασέ επικάλυψη μιας τούρτας!
Θέλετε κάτι διαφορετικό; Αλλάξτε το φινίρισμα του Sourcil Styler από ματ σε λαμπερό, χρησιμοποιώντας σαν top coat το Ombre Hypnose Mini Chubby στην ίδια απόχρωση.
ΕΝΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ
Στην καμπάνια, ζωντανεύει μια από τις πιο τολμηρές εκδοχές της συλλογής: σε σκούρο φούξια φόντο, φορώντας ένα λεμονί φόρεμα, η Lily Collins απαθανατίζεται από τον φακό των Mert Alas και Marcus Pigott –μάτια στολισμένα στους τόνους του matcha και της λεβάντας, έντονα χείλη στο ζωηρό χρώμα του μανταρινιού, νύχια που λάμπουν σε μια γλυκιά, λιλά απόχρωση… Και επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, με ακαταμάχητο ρόδινο χρώμα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.