ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

ESTÉE LAUDER: Συλλογή αρώματος και makeup Bronze Goddess


TSVIGKOU

8 Μαΐου 2018

bronze-goddess-model-image-carolyn-murphy-global-expiry-august-2018-final.jpg

ΣΥΛΛΟΓΗ MAKEUP BRONZE GODDESS

Η ΝΕΑ Συλλεκτική Illuminating Powder Gelée Heat Wave

Ανεβάστε τη θερμοκρασία. Το εμβληματικό, διαχρονικά αγαπημένο Estee Lauder Bronze Goddess Heatwave highlighter ξανά συστήνεται. Με νέα συσκευασία , αυτό το αισθησιακό highlighter για σώμα και πρόσωπο αποτελεί τον ορισμό ενός ατελείωτου καλοκαιριού. Αξιοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία prisma – τρι-υβρίδιο- υγρού, πούδρας και τζελ, προσφέρει απαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή με μια εξαιρετικά φωτεινή, χρωματική απόδοση. Σχεδιασμένη για να σμιλεύει και να τονίζει αισθητά, καθώς χρησιμοποιείται αυτή η πούδρα χαρίζει ένα διακριτικό φως που εξελίσσεται σε ένα φωτεινό τελείωμα μαργαριταρένιας λάμψης. Αυτή η ελκυστική, απαλά χρυσαφένια απόχρωση, που αναδεικνύει όλους τους χρωματικούς τόνους είναι αποδεδειγμένα το ιδανικό προϊόν σμίλευσης – highlighter, για την πιο αξιοζήλευτη φυσική λάμψη.

NΕΑ Συλλεκτική Παλέτα Summer Look

Ολοκληρώστε την καλοκαιρινή σας ηλιόλουστη εμφάνιση με την απόλυτα καλοκαιρινή παλέτα μακιγιάζ είτε απολαμβάνοντας τον ήλιο, είτε το λαμπερό φως του φεγγαριού. Σε μια κομψή, στρογγυλή συσκευασία, η ειδικά σχεδιασμένη παλέτα σκιών για μάτια και ρουζ αποτελεί την μία και μοναδική προϋπόθεση για να αναδείξετε το βλέμμα σας και να τονίσετε τα ζυγωματικά σας. Έξι υπέροχες σκιές με ποικίλα αποτελέσματα από βελούδινο ματ έως απαλή λάμψη χαρίζουν στα μάτια αισθησιακές και ηλιόλουστες, φυσικές αποχρώσεις σε ουδέτερους τόνους. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με το highlighter και το ρουζ για αμέτρητες όμορφες εμφανίσεις που θα προσδίδουν στην λαμπερή σας επιδερμίδα φωτεινές πινελιές από χρώμα.

ΝΕΟ Συλλεκτικό Blooming Lip Balm

Το ιδανικό balm για τα χείλη. Το νέο balm μαλακώνει και χρωματίζει τα χείλη με ένα καυτό ηλιόλουστο χρώμα. Περιέχοντας ένα θρεπτικό μείγμα ελαίων από τροπικά φρούτα, το balm περιποιείται τα χείλη χαρίζοντας μια δροσερή και απαλή & γεμάτη αίσθηση. Τα χείλη αποκτούν μια μοναδική απόχρωση καθώς το χρώμα ανθίζει και αναδεικνύεται με βάση το PH των χειλιών σας. Το εξαιρετικά άνετο και ανάλαφρο balm γλιστράει αβίαστα επάνω στα χείλη και γίνεται ένα με αυτά για ένα αισθησιακό αποτέλεσμα διακριτικής λάμψης. Προσφέρει τέλεια αποτέλεσμα μόνο του ή κάτω από το αγαπημένο σας κραγιόν.

Όλα τα προϊόντα makeup Bronze Goddess για το καλοκαίρι του 2018 είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΡΩΜΑΤΩΝ BRONZE GODDESS

ΝΕΟ Συλλεκτικό Cooling Body Spray

Ένα γρήγορο φρεσκάρισμα μετά την παραλία. Εφαρμόστε σε όλα το σώμα για αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. Το δέρμα «επαναφορτίζεται», αναδύοντας μια αίσθηση δροσιάς και το σαγηνευτικό άρωμα του Bronze Goddess Eau Fraîche.

ΝΕΟ Συλλεκτικό Cooling Body Gelée

Η απόλυτη απόλαυση για την ηλιόλουστη επιδερμίδα. Με μια νέα υφή balm που μετατρέπεται σε ένα μεταξένιο τζελ για άμεση αίσθηση δροσιάς χάρη στο Menthyl Lactate. Περιέχοντας Γλυκερίνη και Υαλουρονικό Οξύ, συμβάλλει στην άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή και ανάλαφρα αρωματισμένη με Bronze Goddess Eau Fraîche.

NEO Συλλεκτικό Summer Waves Salt Spray για τα Μαλλιά

Αισθησιακά κύματα της παραλίας ολοκληρώνουν την κάθε σας καλοκαιρινή εμφάνιση. Το νέο άρωμα για τα μαλλιά, εμπλουτισμένο με αλάτι, χαρίζει επιπλέον όγκο, ανέμελες μπούκλες και ένα ελαφρύ κράτημα για επιμελώς ατημέλητες εμφανίσεις ακόμα και εκτός παραλίας. Ελαφρά αρωματισμένη με το αισθησιακό Bronze Goddess Eau Fraîche, αυτή η σύνθεση προστατεύει τα μαλλιά από την ξηρότητα χάρη στα UV φίλτρα που διαθέτει.

Συμβουλή για τη χρήση: Ανακινείστε πριν τη χρήση. Εφαρμόστε σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και δουλέψτε το με τα δάχτυλα. Για βρεγμένα μαλλιά αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή με πιστολάκι. Για τα στεγνά μαλλιά, εφαρμόστε το προϊόν και αφήστε να στεγνώσει φυσικά. Για όλους τους τύπους μαλλιών.

Διαθεσιμότητα: Η ΝΕΑ Συλλογή Bronze Goddess Άρωμα και Makeup θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από το τέλος Μαΐου.

@esteelauder #BronzeGoddess

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.