ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H L’Oréal Paris στις Κάννες για πάνω από 20 χρόνια


TSVIGKOU

17 Μαΐου 2018

jenny.jpg

Εκεί, όπου η ομορφιά και το star quality ακτινοβολούν στο κόκκινο χαλί και συνυπάρχουν κινηματογραφικοί αστέρες αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα, τη δημιουργικότητα και τη λάμψη, η L’Oréal Paris ως επίσημος Make-up Partner ξεχωρίζει! 

Πρώτα, με μια μοναδική συλλογή, που έρχεται κατευθείαν από το κόκκινο χαλί για να εκπέμψει τη λάμψη των Καννών: η αγαπημένη μάσκαρα X-Fiber και το εμβληματικό κραγιόν Color Riche, σε μια συλλεκτική συσκευασία που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Φεστιβάλ και τους απανταχού fashionistas, φτιάχνοντας για ακόμη μια χρονιά τα πιο πολυσυζητημένα beauty looks για το κόκκινο χαλί, υμνώντας τη γυναικεία ομορφιά και τη διαφορετικότητα κάθε γυναίκας με μοναδικά προϊόντα ομορφιάς για όλες τις γυναίκες γιατί τους αξίζει! 

Red Carpet 2018: The Worth-it Show

Φέτος, λοιπόν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καννών λανσάρει την limited edition στα πιο εμβληματικά προϊόντα της μάρκας: διαχρονικό κόκκινο κραγιόν, nude που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, μάσκαρα για τα πιο θηλυκά looks! Ταυτόχρονα, ξεκινά έναν δημόσιο διάλογο, πέρα από τις glamorous στιγμές του red carpet, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους, μέσα από το πρίσμα του “Worth It Show”. Πρόκειται για το πρώτο talk show της L'Oreal Paris που δίνει φωνή στις γυναίκες του κινηματογραφικού κόσμου.  Από τις 8 έως και τις 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με ζωντανή αναμετάδοση από τη θρυλική Croisette, στη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών. Εκεί, με την Ophelie Meunier, τη νέα star της γαλλικής μικρής οθόνης συναντήθηκαν διακεκριμένες ηθοποιοί και ambassadors της L’Oréal Paris συζήτησαν για την επαγγελματική τους πορεία και τα επερχόμενα επαγγελματικά τους σχέδια. Ανάμεσα στις διάσημες προσωπικότητες της βιομηχανίας του κινηματογράφου που έλαβαν μέρος, ήταν η ακτιβίστρια και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Julianne Moore, η Helen Mirren και το απολυτο icon Jane Fonda.

Έτσι, μέσω αυτής της ξεχωριστής «Αγοράς», η  L'Oréal Paris δημιουργεί μια επικοινωνιακή πλατφόρμα, ανοιχτή στο ευρύ κοινό και ξεκινάει έναν δημόσιο διάλογο, πέρα από τις glamorous στιγμές του red carpet, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες παγκοσμίως να ανακαλύψουν την αξία τους. Μια στιγμή ορόσημο στην 71η διοργάνωση του Φεστιβάλ των Καννών, που αποδίδει φόρο τιμής στον κινηματογράφο και τη μουσική, δυο στοιχεία χαραγμένα στο DNA της μάρκας.

Παράλληλα, το ντεμπούτο τους ως Διεθνή Spokespersons της L’Oréal Paris, κάνουν στο Φεστιβάλ των Καννών, η διεθνούς φήμης Γαλλίδα ηθοποιός Isabelle Adjani, η ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιός Louise Bourgoin, ενώ μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες, η Ελένη Μενεγάκη παρευρέθηκε μαζί τους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.