ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Welcome Summer all day event από την Intermed στο Λαγονήσι


22 Μαΐου 2018

img-d-arabatzakis-009.jpg

Ένας όμορφος κήπος στο ξενοδοχείο Grand Resort στο Λαγονήσι, διακοσμήθηκε με διάθεση πρωινού καλοκαιρινού πάρτι party και υποδέχτηκε beauty editors και beauty bloggers, που βρέθηκαν στο all day event που διοργάνωσε η Intermed για την παρουσίαση των νέων καινοτόμων αντηλιακών προϊόντων της για το καλοκαίρι 2018.

Η ΙnterMed, παρουσίασε τα νέα προϊόντα της σειράς Luxurious Sun Care, με μεγάλο πρωταγωνιστή το Luxurious Sun Care Invisible Spray Antioxidant, το νέο αντηλιακό σε μορφή σπρέι για όλη την οικογένεια, με SPF 30 και SPF50. Πρόκειται για διάφανο σπρέι που εφαρμόζεται τόσο σε στεγνή όσο και σε βρεγμένη επιδερμίδα, με αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων. Το νέο πρωτοποριακό αντηλιακό σπρέι της Intermed έχει αντιοξειδωτική και αντηγηραντική δράση, βελτιώνει την υφή του δέρματος και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Στις φετινές καινοτομίες της Intermed περιλαμβάνονται και τα εξειδικευμένα αντηλιακά προϊόντα για τα χείλη και τα μάτια, Luxurious Sun Care Protective & Hydrating Lip Balm με SPF 30 και Luxurious Sun Care Anti Aging Sunscreen Eye Cream SPF30.

Το Protective & Hydrating Lip Balm προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο, ενώ παράλληλα χάρη στις σφαίρες υαλουρονικού οξέως στη σύνθεσή του γεμίζει τις γραμμές των χειλιών και προσδίδει όγκο.

H Anti Aging Eye Cream προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τις ακτινοβολίες UVA & UVB, προλαμβάνει τη φωτογήρανση και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ παράλληλα μειώνει αισθητά μαύρους κύκλους και σακούλες, χαρίζοντας λαμπερή και νεανική όψη.

Την παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών προϊόντων προστασίας από τον ήλιο ακολούθησε μάθημα γιόγκα στην πριβέ παραλία. Οι προσκεκλημένοι της Intermed δοκίμασαν τα νέα προϊόντα και μετά από μια ώρα χαλάρωσης και ευεξίας με την yoga instructor Kατερίνα Μυλωνά απόλαυσαν ένα ελαφρύ lunch.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.