ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Όλα τα beauty μυστικά που μοιραστήκαμε μαζί σας στο notos


The Jennettes

19 Ιουλίου 2018

_mg_0722.jpg

Την Παρασκευή που μας πέρασε, η ομάδα του jenny.gr έφυγε λίγο πιο νωρίς απ' το γραφείο και κατευθυνθήκαμε προς το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στο πολυκατάστημα notos στη Σταδίου και Αιόλου, με σκοπό να συναντήσουμε όλες εσάς και να μοιραστούμε τα beauty μυστικά μας πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Έτσι, λοιπόν, από τις 18.00 το απόγευμα και για τις επόμενες ώρες, εμείς βρεθήκαμε στα αγαπημένα μας beauty brands, μιλήσαμε για skincare και καλοκαιρινή περιποίηση, για αρώματα και μακιγιάζ και, φυσικά, φτιάξαμε το απόλυτο νεσεσέρ με τα απαραίτητα των διακοπών.. Θα είμαστε ειλικρινείς: Ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά απογεύματα που έχουμε περάσει! Καταφέραμε να γνωρίσουμε από κοντά τις αναγνώστριες του jenny.gr και να ανταλλάξουμε tips, αλλά κάναμε τις αγορές των διακοπών μας και με το παραπάνω, ενώ πήραμε πολλά δώρα.

Αλλά για να δούμε αναλυτικά ποια προϊόντα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις βαλίτσες που ετοιμάζουμε πριν φύγουμε για διακοπές...

Στο Perfume Hall του notos ανακαλύψαμε το νέο άρωμα Pink Sapphire της Bulgari, που δίνει την πιο ανάλαφρη καλοκαιρινή αίσθηση και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Το συγκεκριμένο άρωμα έχει καταφέρει να αιχμαλωτίσει και να δέσει μυρωδιές από φρέσκο γκρέιπφρουτ, ροζ πιπεριού και βανίλιας, ενώ μπορεί να εκφράσει απόλυτα τον έντονο χαρακτήρα κάθε γυναίκας.

Την υπέροχη σειρά κραγιόν Rouge G της Guerlain, που περιλαμβάνει τις ιδανικές αποχρώσεις για να ταιριάζουν με τα καλοκαιρινά μας outfits, ενώ μοναδική της θήκη περιλαμβάνει και καθρεφτάκι για να μπορούμε να ανανεώσουμε το κραγιόν μας όπoυ κι αν βρισκόμαστε. Κι όσες αγοράσατε το δικό σας αγαπημένο κραγιόν από τη σειρά Rouge G, πήρατε δώρα καθρεφτάκια Guerlain για να βρίσκονται στη θήκη της τσάντας σας ανά πάσα στιγμή, κομψές τσάντες Guerlain για να συμπληρώσετε κάθε καλοκαιρινό look, pouch με προϊόντα Guerlain για να μην ξεμείνετε ποτέ, φουλάρια για τις βραδιές στο νησί και άλλα πολλά!

Την καινούργια μάσκαρα του οίκου Dior, Pump 'n' Volume, η οποία χαρίζει τις πιο μακριές βλεφαρίδες, στα πιο έντονα και καλοκαιρινά χρώματα, ενώ με ένα squeeze των δαχτύλων μας μπορούμε να δώσουμε το απαραίτητο boost που χρειάζεται το μακιγιάζ μας. Όσες από εσάς απέκτησαν την μάσκαρα Pump 'n' Volume -εμείς πήραμε τη ροζ!- απέκτησαν και μία κλειδοθήκη Dior για να μην χάσουν ποτέ ξανά τα κλειδιά τους (!), ενώ, όσες διάλεξαν να εμπλουτίσουν το καλοκαιρινό τους νεσεσέρ με άρωμα της σειράς J’Adore, πήραν και μία -εξαιρετικά χρήσιμη- μινιατούρα J’Adore για να έχουν πάντα στη τσάντα τους.

Το νέο double serum της Clarins όχι μόνο χαρίζει την πιο απαλή επιδερμίδα και την πιο καλοκαιρινή λάμψη, αλλά η μυρωδιά του... είναι αυτό που λέμε "καλοκαίρι!" Ωστόσο, η φροντίδα του σώματος είναι εξίσου σημαντική το καλοκαίρι, γι' αυτό δεν περιοριστήκαμε μόνο στο πρόσωπο. Η απαλότητα, η λάμψη και η μυρωδιά που χαρίζουν τα προϊόντα σώματος Clarins είναι απαραίτητη για κάθε καλοκαιρινή βαλίτσα, γι' αυτό και όσες επενδύσατε στο καλοκαιρινό σας skincare πήρατε και ένα νεσεσέρ με δύο ακόμα προϊόντα δώρο!

Το νέο ανδρικό άρωμα της Chanel Βlue, προορίζεται για τον σύντροφό μας ή τον άνδρα της παρέας, αφού κακά τα ψέματα, κι εκείνοι χρειάζονται το δικό τους καλοκαιρινό άρωμα! Ειδικά αν προτιμά μία έντονη αίσθηση φρεσκάδας, από έναν συνδυασμό εσπεριδοειδών και ροζ πιπεριού, αλλά και ένα boost αυτοπεποίθησης από μία μυρωδιά που μαγνητίζει. Μοναδικό και κομψό.

Έτσι, λοιπόν, εξοπλιστήκαμε με όλα τα απαραίτητα από τα αγαπημένα μας brands, αλλά τα βρήκαμε και στις πιο χαμηλές τιμές. Κι όσο βρισκόμασταν εκεί, όχι μόνο ενθουσιαστήκατε με τα προϊόντα ομορφιάς που σας δείξαμε, αλλά το notos σας έδωσε και extra έκπτωση στις ήδη μεγάλες εκπτώσεις έως 50% και αμέσως τρέξατε να ψωνίσετε αγαπημένες μάρκες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ -κι εμείς μαζί σας!

Όσο κάναμε τις beauty επιλογές μας, δροσιζόμασταν με υπέροχη pink lemonade! Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο από αυτό;

Τέλος, μπορέσαμε να σας γνωρίσαμε και να ανταλλάξουμε τα μυστικά ομορφιάς μας, ενώ διασκεδάσαμε και κάναμε την απόλυτη προετοιμασία για τις διακοπές. Τελειοποιήσαμε το καλοκαιρινό νεσεσέρ, πήραμε αρκετά δώρα για να εμπλουτίσουμε κάθε look μας για φέτος, κι όλα αυτά στις πιο χαμηλές τιμές.

Η εβδομάδα έκλεισε με τον πιο υπέροχο τρόπο! Τα ξαναλέμε!

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία το πολυκατάστημα notos Αθήνας, στη Σταδίου και Αιόλου.

Ακολουθείστε το notos στo Facebook, Instagram και Youtube.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.