ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Βραβείο “Top Product” για το Bio-Oil στα Best In Pharmacy Awards 2018


18 Ιουλίου 2018

best_in_pharmacy_gold.png

To Bio-Oil, το αγαπημένο έλαιο χιλιάδων γυναικών για την ειδική φροντίδα του δέρματός τους, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφαία διάκριση και να αναδειχθεί “Top Product of the Year” στη διοργάνωση των Best In Pharmacy Awards 2018.

Τα Best In Pharmacy Awards πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος από το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» και την Boussias Communications. Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύθηκαν τα προϊόντα που ξεχώρισαν για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό.

Το Bio-oil μαζί με την κορυφαία διάκριση ως “Top Product of the Year” απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία για τη φετινή του καμπάνια «Μοναδική, όπως το δέρμα σου».

Στην ενότητα «Κορυφαίο Επαναλανσάρισμα Προϊόντος Φαρμακείου της Χρονιάς» απέσπασε το Gold Award για την κατηγορία καλλυντικών, ενώ ακόμα μία Gold διάκριση κέρδισε και στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Μάρκετινγκ Προϊόντος Φαρμακείου με Μεγάλο Προϋπολογισμό». Η τελευταία διάκριση για το Bio-Oil ήρθε με το Silver Award στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Μάρκετινγκ Προϊόντος Φαρμακείου στα Κοινωνικά Δίκτυα».

Αυτές οι νέες βραβεύσεις έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα των 314 βραβείων που έχει κερδίσει το Bio-Oil παγκοσμίως και υπογραμμίζουν την αξιοπιστία του στη φροντίδα του δέρματος χάρη στην οποία έχει γίνει το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων σε 24 χώρες.

Τα Best In Pharmacy Awards πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και φιλοδοξούν να γίνουν θεσμός, καθώς είναι η πρώτη και μοναδική διοργάνωση που επιβραβεύει τους καλύτερους της φαρμακευτικής αγοράς.

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.