ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

«LUXurious» φορέματα μπορούν να γίνουν δικά σου!


19 Ιουλίου 2018

01_lux_thecreations_dresses_post_v02.jpg

Μάθε πως μπορείς να κερδίσεις την αγαπημένη σου δημιουργία από την fashion collection του LUX και να νιώσεις «Υπέροχα Εσύ».

Αναμονή τέλος! H fashion collection του LUX με την “υπογραφή” της σχολής μόδας PANSiK αποκαλύφθηκε!

Το ταξίδι των αισθήσεων στον κόσμο της μόδας μέσα από το «Art of Senses – The Fashion edition» έφτασε στον τελικό προορισμό του και οι 7 δημιουργίες των ταλαντούχων σχεδιαστών εμπνευσμένες από το LUX είδαν το φως της δημοσιότητας!

Μέχρι σήμερα, με πρωταγωνίστρια την γοητευτική Ευαγγελία Συριοπούλου ανακαλύψαμε καρέ-καρέ τον κόσμο του high-end fashion,των αρωμάτων και των λουλουδιών και παρακολουθήσαμε τη διαδρομή από το briefing, την έμπνευση μέχρι και τη δημιουργία!

Mε οδηγό τα συστατικά και τα σαγηνευτικά αρώματα των 7 αφρόλουτρων του LUX οι επτά σχεδιαστές της σχολής μόδας PANSiK έπιασαν χαρτί, μολύβι και … κλωστή και αποτύπωσαν την έμπνευσή τους σε υπέροχα μοτίβα υφασμάτων μόνο για σένα!

Βλέποντας το βίντεο, εκτός από τα υπέροχα φορέματα ανακαλύψαμε και το λόγο που το μαύρο δεν θα είναι από εδώ και πέρα μόνο το αγαπημένο σου χρώμα! Θα γίνει και το αγαπημένο σου άρωμα! Το νέο αφρόλουτρο του LUX, Love Forever, κρύβει το μεθυστικό άρωμα ενός κόκκινου τριαντάφυλλου σε ένα μαύρο μπουκάλι!

Mπες στο www.artofsenses.gr, ανακάλυψε κι εσύ τις υπέροχες δημιουργίες που απαρτίζουν την haute couture – collection του LUX, ψήφισε το αγαπημένο σου φόρεμα και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να το κάνεις δικό σου!

Μείνε συντονισμένη στο www.artofsenses.gr και στα social media του LUX για να μάθεις αν είσαι εσύ!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.