ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Δείτε τα νέα φθινοπωρινά προϊόντα της Smashbox


4 Σεπτεμβρίου 2018

666.jpg

 Αποστολή της Smashbox είναι να δημιουργεί προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν λύσεις στα προβλήματα της επιδερμίδας, εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα υπό οποιοδήποτε φως και φοριούνται άνετα κάθε μέρα, όλη μέρα. Γιατί στόχος της Smashbox είναι να αναδεικνύετε τον εαυτό σας στην καλύτερή του εκδοχή! Παρακάτω θα δείτε τις φθινοπωρινές επιλογές.

BE LEGENDARY LIQUID METAL

«Η μοναδική υγρή σύνθεση του Be Legendary lip color δημιουργεί λαμπερά χείλη, έτοιμα για φωτογράφιση. Τώρα, δημιουργήσαμε τέσσερις νέες, έντονες, high-fashion αποχρώσεις όπως το μωβ, το περλέ και το μπρονζέ για πλούσιο αποτέλεσμα που ακτινοβολεί και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα!»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Οι ειδικοί του studio εμπλούτισαν το Be Legendary Liquid Metal με τέσσερις νέους τύπους πέρλας για ένα πρωτοποριακό, έντονο και αστραφτερό αποτέλεσμα που χαρίζει στα χείλη εκθαμβωτικό χρώμα με μία μόνο στρώση! Η ελαφριά φόρμουλα έχει δημιουργηθεί με τεχνολογία λεπτής μεμβράνης για να παρέχει μια άνετη, απαλή, λεία υφή, ενώ το καμπυλωτό applicator σε σχήμα κώνου προσφέρει απαλό και ομοιόμορφα αστραφτερό χρώμα.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Η πρώτη φόρμουλα σε μορφή υγρού τζελ που διαχέει ομοιόμορφα τις πριζματικές πέρλες ώστε να αιχμαλωτίζει και να αντανακλά το φως από κάθε γωνία. Το αποτέλεσμα; Ένα μαγευτικό εφέ λάμψης που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη κάτω από κάθε φωτισμό και σε κάθε φωτογραφία!

COVER SHOT EYE PALETTES

 “Οι χρωματιστές παλέτες σκιών ήταν ανέκαθεν απαραίτητες στους makeup artists για να δημιουργήσουν έντονο μακιγιάζ στα μάτια.  Τώρα, μπορείτε να κάνετε ακόμη πιο τολμηρές εμφανίσεις με τις νέες παλέτες σε ουδέτερες, παστέλ και μοναδικές μεταλλικές αποχρώσεις.” - Lori Taylor-Davis, Smashbox Global Pro Lead Artist

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Μiα συλλογή από παλέτες σκιών σε ιδανικό μέγεθος για την τσάντα σας, που περιέχουν μια εξειδικευμένη επιλογή από έξι σκιές και δύο διπλάσιες σε μέγεθος σκιές βάσης. Η μεταξένια φόρμουλα εφαρμόζεται σε μια μόνο στρώση και προσφέρει έντονο χρώμα που αναμειγνύεται εύκολα, κρεμώδεις υφές και εξαιρετικά έντονο αποτέλεσμα για ατελείωτες εμφανίσεις. Το πρόσωπο της καμπάνιας μας είναι το μοντέλο και influencer Jasmine Sanders, γνωστή και ως @Golden_Barbie !

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ: Εμπνευσμένες από τις τάσεις του μακιγιάζ που έχουν πραγματοποιηθεί και φωτογραφηθεί στα studios μας, αυτή η συλλογή είναι ένας συνδυασμός από αποχρώσεις, φόρμουλες και εφαρμογές, σχεδιασμένη για να μαγνητίζει τα βλέμματα και να σας βοηθήσει να απογειώσετε τις τελευταίες τάσεις του μακιγιάζ.

STUDIO SKIN HYDRATING FOUNDATION

«Από το studio στο δρόμο – αυτή η ενυδατική φόρμουλα δημιουργήθηκε στα Studios της Smashbox για να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα για 24 ώρες.»

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ:

  •  ΝΕΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!

Τώρα το Studio Skin βγαίνει σε 33 αποχρώσεις με ευρύ φάσμα χρωμάτων.

  • 24ωρη Εφαρμογή!

Είναι η ίδια εξαιρετική φόρμουλα—τώρα αποδεδειγμένη ότι διαρκεί 24 ώρες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ:

Το Studio Skin είναι ένα υψηλής απόδοσης υγρό foundation που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Αυτή η ενυδατική, oil-free φόρμουλα βασίζεται σε ελαστικά συστατικά που αναπνέουν και ακολουθούν τις κινήσεις τις επιδερμίδας σας. Προσφέρει κάλυψη που κυμαίνεται από μεσαία σε υψηλή, ανάλογα με την ποσότητα και σας χαρίζει ένα φρέσκο, φυσικό και ματ αποτέλεσμα.

Φέτος, το Studio Skin διατίθεται σε 33 αποχρώσεις που ποικίλλουν από πολύ ανοιχτές μέχρι πολύ σκούρες. Υπάρχουν επίσης συγκεκριμένες αποχρώσεις και τόνοι για να σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική απόχρωση. Η φόρμουλα προσφέρει ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος και καλύπτει τις ατέλειες για ένα άνετο, αψεγάδιαστο look που διαρκεί όλη μέρα.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ:

  •  Δεν κάθεται ποτέ σε πόρους και ρυτίδες
  • Ενυδατικό (χωρίς να προκαλεί ακμή ή γυαλάδα)
  • Δεν οξυδώνεται
  • Μέτρια έως πλήρη κάλυψη που αναμειγνύεται εύκολα
  • Σταθερό, ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία
  • Cruelty-free
  • Φυτικό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.