ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Joy by Dior: Τo καλοσώρισμα του νέου γυναικείου αρώματος του οίκου Dior


7 Σεπτεμβρίου 2018

hc2.jpg

Ο Οίκος Dior παρουσίασε το νέο του γυναικείο άρωμα Joy by Dior στο κατάστημα Hondos Center στη Μύκονο και στο κατάστημα Sephora στην Ερμού. Είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά, που o Dior μάγεψε το κοινό με ένα μεγαλειώδες, νέο άρωμα.

Η επιθυμία, όμως, για τη δημιουργία ενός αυθεντικού αρώματος ακόμα μία φορά οδήγησε τον Οίκο σε ένα άρωμα αντάξιο του ονόματός του, αποδεικνύοντας ότι η ευτυχία έχει το σχήμα της αυθεντικής πολυτέλειας. Λάτρεις του Οίκου, αλλά και διάσημες παρουσίες. συγκεντρώθηκαν για να ανακαλύψουν το νέο άρωμα και να δουν, ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρώτη προβολή, το διαφημιστικό φιλμ με πρωταγωνίστρια την καθηλωτική Jennifer Lawrence στους ρυθμούς του «Shes a rainbow» των Rolling Stones. Σκηνοθέτης του φιλμ, ο επί χρόνια συνεργάτης της λαμπερής ηθοποιού, Francis Lawrence, υπογράφει μεταξύ άλλων, τις ταινίες «Hunger Games», καθώς και το «Red Sparrow».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.