ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Μην χάσετε το πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για το ημιμόνιμο μακιγιάζ


1 Οκτωβρίου 2018

14907006_880847185348256_8136843247290661096_n1.jpg

H PHIMASTER Σταυρούλα Γιαννούλη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας ημιμόνιμου μακιγιάζ Biocolours και εκπρόσωπος της PHIACADEMY, της Νο1 ακαδημίας ομορφιάς στον κόσμο, σας προσκαλεί στο πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο ANATOLIA.

Κατά τη διάρκεια του δωρεάν σεμιναρίου η κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη θα μοιραστεί όλα τα μυστικά της τέχνηςτου ημιμόνιμου μακιγιάζ που είναι απαραίτητεςγνώσεις για τον κάθε τεχνίτη.

-Σχηματισμός ιδανικών φρυδιών κάνοντας χρήση του χρυσού κανόνα (PHI)Φ= 1,618 που συμβολίζει την τελειότητα και την αρμονία στη φύση.

-Παροχή για δωρεάν χρήση της onlineεφαρμογής μέτρησης και εύρεσης συμμετρίας των δύο φρυδιών.

-Οργάνωση και αρχειοθέτηση του ιστορικού και των φωτογραφιών των πελατών.

- Οnlineεπικοινωνία με την ιατρική ομάδα της ακαδημίας για θέματα που σχετίζονται με το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

- Χρωστικές ημιμόνιμου μακιγιάζ, επιλογή χρωμάτων, διείσδυση και αντανάκλαση τους στο δέρμα, αποτελέσματα μετά από 1 μήνα-6 μήνες- 1 χρόνο.

-Φροντίδα του ημιμόνιμου μακιγιάζ και χρήση προϊόντων στο σπίτι (αποτελεί το 50%-70% της επιτυχίας των εφαρμογών μικροχρωμάτωσης)

Θα αναφερθεί σε όλες τις εκπαιδεύσεις της PHIACADEMY και τις διαφορές που την έχουν ξεχωρίσει σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρίες και φυσικά στην ιστορία του PHI! Ο αριθμός Φ= 1,618, γνωστός και ως Χρυσή Τομή, συμβολίζει την τελειότητα και είναι αυτός που συνδέει με εξαιρετική ακρίβεια την αρμονία των μαθηματικών με αυτή της φύσης, αλλά και της τέχνης!

Η Σταυρούλα Γιαννούλη με τη πολυετή εμπειρία της στο ημιμόνιμο και ιατρικό μακιγιάζ και το microblading, αλλά και τη συμμετοχή της σε διεθνή Συνέδρια και επιμορφωτικά Σεμινάρια, έχει αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων, που την έχουν καταστήσει μια αναγνωρίσιμη Τεχνίτρια και Δασκάλα τόσο εντός όσο και εκτός των Ελληνικών συνόρων!

Το πρώτο δωρεάν ενημερωτικό σεμινάριο για το ημιμόνιμο μακιγιάζ που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες!

Το ξενοδοχείο ΑNATOLIA βρίσκεται: Λαγκαδά 13, Θεσσαλονίκη.

Ώρα προσέλευσης: 17.30 μ.μ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλέφωνο: 210 8253469

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.