ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Tom Ford Beau De Jour


8 Φεβρουαρίου 2019

image003.jpg

Το Beau De Jour είναι ένα άρωμα που απευθύνεται σε έναν άψογα περιποιημένο άνδρα, ο οποίος προσέχει κάθε λεπτομέρεια. Παρουσιάζει στον κόσμο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, αλλά κάτω από την επιφάνεια υπάρχει κάτι βαθύτερο, μεγαλειώδες και αναζωογονητικό.

Δημιουργημένο για την εξέχουσα συλλογή TOM FORD PRIVATE BLEND COLLECTION, το Beau de Jour ανοίγει την πόρτα στον σαγηνευτικό κόσμο των διαχρονικών αρωμάτων. Φιλοξενείται σε ένα μπουκάλι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, περιλαμβάνοντας εξαιρετικά αυθεντικές νότες εμπνευσμένες από τις πιο σαγηνευτικές νότες του λεξικού της αρωματοποιίας.

Το φρέσκο και επιβλητικό άρωμα λεβάντας από την Provence αποδίδει τις καθαρές και ένθερμες πτυχές του αρώματος Beau de Jour. Η δροσερή και αναζωογονητική του αίσθηση εντείνεται με μια ακόμη έγχυση λεβάντας.

Ο πυρήνας του αρώματος ενισχύεται με τον συνδυασμό βοτάνων από δενδρολίβανο Αφρικής και άνθος από γεράνι με τη διακριτή αίσθηση μέντας, προσδίδοντας μια ισχυρή αντίθεση ανάμεσα στη ζεστασιά σαν δέρμα από Oakmoss και βασιλικό.

Το πατσουλί και το κεχριμπάρι δημιουργούν ένα γήινο θεμέλιο ξυλώδους λάμψης και αισθησιακής γλυκιάς ζεστασιάς, αναδεικνύοντας στο τέλος την αναζωογονητική έννοια της αρρενωπότητας του Beau de Jour.

Το Beau de Jour διατίθεται στην εμβληματική καφέ συσκευασία της συλλογής Private Blend σε δυο μεγέθη: 50ml και 100ml. Η συσκευασία των αρωμάτων Private Blend είναι σχεδιασμένη με άψογη δεξιοτεχνία και είναι εμπνευσμένη από την κομψή αρχιτεκτονική όψη από πιόνι σκακιού.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.