ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή Bobbi Brown x Ulla Johnson


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

9.bb_bobbi.jpg

Δροσερή λάμψη, ονειρεμένα χρώματα, ανέμελη ομορφιά

  • σχεδιάστρια Μόδας Ulla Johnson με έδρα τη Νέα Υόρκη, συνεργάστηκε με την Bobbi Brown για να δημιουργήσει μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ, τόσο ανεπιτήδευτη και αιθέρια όσο τα σχέδιά της. Καθεμία από τις παλέτες αναδεικνύει τη δύναμη και την ιδιοσυγκρασία του πρότυπου γυναίκας Ulla Johnson και Bobbi Brown, φέροντας τα ονόματα από τις αγαπημένες ηρωίδες και μούσες της σχεδιάστριας. Αναζητώντας ένα make-up look το οποίο θα αποπνέει την υψηλή αισθητική της στο Σχέδιο, η Ulla επιμελήθηκε μια συλλεκτική σειρά αποτελούμενη από λαμπερά ρουζ και κρεμώδη highlighters, γυαλιστερές παστέλ σκιές και ένα ζωηρό κραγιόν, ιδανικό για εμφανίσεις που συνδυάζουν γλυκύτητα και δυναμισμό.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

Minou Eye Palette, Esme & Inez Cheek Palettes, Extra Lip Tint στην απόχρωση Bare Sparkle & το κραγιόν Crushed Lip Color στην απόχρωση LouLou

  • επώνυμη συλλογή ready-to-wear ρούχων της Ulla Johnson έκανε την εμφάνισή της το 1998, περιλαμβάνοντας κομψά και καλοραμμένα φορέματα τα οποία δεν άργησαν να συγκεντρώσουν τον θαυμασμό του Τύπου, κερδίζοντας παράλληλα ένα πιστό κοινό ανά την υφήλιο. Γνωστή για τα έντονα σχέδια, τα διάφανα υλικά και τα χειροποίητα κεντήματα, η σχεδιάστρια εμπνέεται τόσο από τη εικόνες της γενέτειράς της - από τους δρόμους του Σόχο μέχρι τον Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν - όσο από ταξίδια σε αγαπημένους της προορισμούς του εξωτερικού, όπως το Περού και το Μαρόκο.

“Η Bobbi Brown είναι μια εμβληματική νεοϋορκέζικη εταιρία, δημιουργημένη από γυναίκες, δίνοντας έμφαση στη φυσική ομορφιά του γυναικείου φύλου, γι’ αυτό και για εμένα ήταν μια πραγματικά αυθεντική συνεργασία σε πολλά επίπεδα ... Η πόλη είναι η μούσα μου και ο καμβάς για όλες μου τις δημιουργίες. Τα σχέδια και το προσωπικό μου στυλ είναι τόσο τολμηρά και θηλυκά όσο και αισιόδοξα, γι’ αυτό και η χημεία που δημιουργήθηκε ανάμεσά μας ήταν πολύ σημαντική γι’ αυτή τη συνεργασία.»

Διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2019 αποκλειστικά στην Bobbi Brown boutique, Α. Μεταξά 35 & Ζησιμοπούλου, Γλυφάδα

@BobbiBrown #BobbiBrown

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.