ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Beach metals: Summer 2019 Collection


The Jennettes

9 Απριλίου 2019

cover1.png

Ηλιόλουστες μέρες και ζεστές νύχτες

Μια ζεστή λάμψη που μας κάνει να νοσταλγούμε τις μεγάλες ημέρες του καλοκαιριού και τις νωχελικές διακοπές, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανική τόσο για τις ηλιόλουστες ημέρες της παραλίας όσο και για τις φιλήδονες καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη. Αντλώντας έμπνευση από αυτό το χρυσαφένιο φως, η Bobbi Brown δημιούργησε μια συλλεκτική συλλογή, ό,τι πρέπει για την εποχή, συμπεριλαμβάνοντας την αγαπημένη μας Highlighting Powder και διπλές επιχρυσωμένες παλέτες της best-seller Bronzing Powder, που χαρίζει στην επιδερμίδα μια ζεστή λάμψη, μαζί με τις νέες High Shine Liquid Metal Shadows που αφήνουν τα βλέφαρα σας πιο σαγηνευτικά από ποτέ. Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε τις θερμοκρασίες αυτό το καλοκαίρι!

Limited-Edition Σκιά High Shine Liquid Eye Shadow

Μια μοναδική σκιά ματιών σε υγρή μορφή, δροσίζει άμεσα κατά την εφαρμογή, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ένα υπερβολικά λαμπερό αποτέλεσμα που αντανακλά το φως. Διατίθεται στις αποχρώσεις: Perfect Foil, Copperhead, Molten Petal και Gold Fusion

Bronzing Powder Duo

Ένας συνδυασμός ματ και λαμπερών αποχρώσεων, με τόνους που μιμούνται εκείνους του φυσικού μαυρίσματος και μικροσκοπικές πέρλες, χαρίζουν στο δέρμα σας μια ελαφρά ζεστή όψη, απόλυτα φυσική. Διατίθεται στις αποχρώσεις: Golden Light & Maui, Medium & Santa Barbara

Highlighting Powder

Αυτή η πλούσια σε υφή πούδρα αντανακλά το φως, χαρίζοντας στην επιδερμίδα την απαραίτητη φωτεινότητα για strobing. Επίσης, η λεπτή, μεταξένια υφή της, εφαρμόζεται απαλά χωρίς να της επιτρέπει να συσσωρεύεται πάνω στις λεπτές ρυτίδες. Διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε ροζ απόχρωση (Rosy) για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.