ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Smart Sun Beauty Protection. Clarins goes even further.


11 Ιουνίου 2019

12222222.jpg

Επειδή ο ήλιος μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος μας, αλλά και ο χειρότερος εχθρός μας, η Clarins συγκέντρωσε όλη την τεχνογνωσία της και δημιούργησε αντιηλιακά προϊόντα που προσφέρουν πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του.10 νέες φόρμουλες με SPF 30 and 50+ και 2 After Sun δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα τελευταία τεχνολογικά και βιολογικά ευρήματα της Clarins.

Η νέα αντιηλιακή σειρά προσφέρει τη βέλτιστη προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ακτινών UVA, UVB καθώς και των ελεύθερων ριζών, ενώ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από υφές για πρόσωπο και σώμα προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες κάθε πελάτη.

SEA, SAFE & SUN

Πριν ή μετά τον ήλιο 12 προϊόντα φροντίζουν το δέρμα σου και το μαύρισμα σου

Αντιηλιακή προστασία. Τα επίπεδα προστασίας SPF 30 και 50+ προστατεύουν το δέρμα από τις επιβλαβές τις επιπτώσεις του ήλιου ενώ συμβάλουν στην απόκτηση όμορφου μαυρίσματος.

After sun. Αναζωογονούν το δέρμα και το διατηρούν απαλό μετά από μια μέρα έκθεσης στο ήλιο ενώ παράλληλα ενισχύουν και παρατείνουν το μαύρισμα.

Η αποκλειστική προστασία Multi -Protection της Clarins είναι ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ δύο νέων συστατικών.

SUNFILTERCOMPLEX που προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB.

Η Clarins επέλεξε τα καλύτερα οργανικά φίλτρα προκειμένου να αναπτύξει προϊόντα με SPF 30 και 50+ εξασφαλίζοντας διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA, που προκαλούν φωτογήρανση και αλλεργίες, και από τις ακτίνες UVB που προκαλούν ηλιακά εγκαύματα.

SUNPLANTCOMPLEX που διατηρεί τη νεανικότητα του δέρματος.

100% φυτικής προέλευσης σύσταση, αποτελούμενη από 6 φυτικά εκχυλίσματα που προσφέρουν διπλή προστασία από τα σημάδια φωτογήρανσης και το αφυδατωμένο δέρμα που προκαλούνται από ακτίνες UVA.

Άνεση και προστασία μετά την έκθεση στον ήλιο.

Οι ακτίνες UV συνεχίζουν να βλάπτουν το δέρμα ακόμα και μετά την έκθεση στον ήλιο. Τα προϊόντα Clarins After Sun με φυτικά εκχυλίσματα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και προφυλάσσουν από το ξεφλούδισμα.

Σεβασμός στους κανόνες.

Όλες οι δοκιμές που διεξάγονται στα αντιηλιακά προϊόντα Clarins αναπτύσσονται βάση αναγνωρισμένων μεθόδων αξιολόγησης και διεθνών κανόνων για τα καλλυντικά καθώς πραγματοποιούνται από εμπειρογνώμονες.

Σεβασμός στο δέρμα.

Για κάθε τύπο προσώπου και σώματος, τα εργαστήρια της Clarins αξιολόγησαν τα προϊόντα, τις φυσικές και χημικές ιδιότητες, διασφαλίζοντας την προϊοντική μικροβιολογική ασφάλεια.

Σεβασμός προς τον καταναλωτή.

Με βάση την τεχνογνωσία της φροντίδας του ήλιου που καλύπτει περισσότερα από 40 χρόνια, Η Clarins αναλαμβάνει το ρόλο της και επιδιώκει να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σχετικά με την συμπεριφορά που πρέπει να υιοθετήσουν ενώ περνούν χρόνο στο ήλιο.

Εκπληκτικά αποτελεσματικές υφές. Dry touch cream, dry oil, gel που μετατρέπεται σε έλαιο, lotion εύκολης εφαρμογής και συσκευασία tinted compact ... Υπάρχει κάτι για όλους.

Αδιάβροχη υφή. Για εκείνους που περνούν χρόνο στο νερό ή που απολαμβάνουν να αθλούνται, τα αντηλιακά της Clarins είναι ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα.

Δύο αρώματα που μυρίζουν καλοκαιρινές διακοπές. Οι πελάτες της Clarins αγάπησαν τα αρώματα της νέας σειράς αντηλιακής και after sun καθώς μυρίζουν καλοκαίρι και δεν περιέχουν αλλεργιογόνα συστατικά.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.