ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Τα μυστικά ομορφιάς της Gwyneth Paltrow για λαμπερή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

18 Ιουνίου 2019

20150222_bur_o05_438-2.jpg

Είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που ποτέ δεν κάνει υπερβολές ενώ ξεχωρίζει για την απλότητα και την φυσικότητά της. Η Gwyneth Paltrow αποδίδει όλη τη λάμψη της στον τρόπο ζωή που ακολουθεί, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει υγιεινή διατροφή, γυμναστική αλλά και μια συγκεκριμένη τελετουργία ομορφιάς, την οποία δεν παραλείπει ποτέ.

Η ίδια ακολουθεί μία beauty ρουτίνα με συγκεκριμένες προτιμήσεις, που έχει διαπιστώσει ότι "δουλεύουν" για εκείνη και δεν τις αλλάζει.

#1. Είναι fun των serum και των ελαίων και τα τελευταία τα χρησιμοποιεί τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα περισσότερο από 3 φορές την εβδομάδα, αφού δεν πιστεύει καθόλου ότι δεν είναι καλά για το δέρμα, όπως κάποιοι υποστηρίζουν.

#2. Δεν παραλείπει ποτέ την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός και την κρέμα ματιών.

#3. Συνήθως βγαίνει έξω με λίγη μάσκαρα και λίγο χρώμα στα μάγουλα, ενώ δεν παραλείπει ποτέ ένα oil balm. Δεν χρησιμοποιεί bronzer, highlighter και BB cream γιατί θεωρεί ότι χρειάζεται τεχνική.

#4. Αναζητά πάντα nontoxic products (και) για τα μαλλιά της και βάζει στις άκρες -τι άλλο;- λαδάκι για να καταπολεμά την ξηρότητα όσο το δυνατόν περισσότερο.

#5. Με το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της ασχολείται κυρίως όταν πρόκειται να ακολουθήσει κάποια φωτογράφιση ή κάτι σχετικό με τη δουλειά της.

#6. Θεωρεί την άσκηση πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινότητας και η ίδια είναι μέλος ακόμα και σε ένα γυμναστήριο για box. Τα τελευταία 10 χρόνια, πάντως, έχει αρχίσει να μην είναι λίγο πιο ελαστική και έχει, απλά, πάντα στο μυαλό της ότι πάνω από όλα είναι η ισορροπία.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.