ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Όλα τα make up trends του Senior MUP Artist της Bobbi Brown, Σωτήρη Λάμπρου στο #empoweringwomen


Ελένη Τσούτση

25 Σεπτεμβρίου 2019

Όλα τα make up trends του Senior MUP Artist της Bobbi Brown, Σωτήρη Λάμπρου στο #empoweringwomen

Το μακιγιάζ απασχολεί όλες τις γυναίκες και κάθε σεζόν θέλουν να μαθαίνουν όλες τις νέες τάσεις που κυριαρχούν και πως να τις υιοθετήσουν στο προσωπικό τους στιλ.

Με αφορμή λοιπόν τη νέα σεζόν και όλα τα νέα makeup trends o Σωτήρης Λάμπρου, Senior Makeup Artist της Βobbi Brown και η Ελένη Πηλίνη, Education Manager της Bobbi Brown θα μας διδάξουν χρήσιμα και εύκολα makeup tips στο Workshop "Empowering  women" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο κτήμα Αρίστη.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά βήματα για να δημιουργήσουμε ένα makeup look που εκπέμπει δυναμισμό;

Τα βήματα που ακολουθούμε για να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό make up look είναι: Η σωστή προετοιμασία του δέρματος με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης  για να δημιουργήσουμε μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.Η διόρθωση τυχόν ατελειών του δέρματος με την εφαρμογή της σωστής υφής  concealer kai foundation στο σωστό υποτόνο. Τελευταίο βήμα, η τελειοποίηση του look με τις σωστές αποχρώσεις σκιάς ή κραγιόν για να δώσουμε ένταση στα μάτια ή τα χείλη, αντίστοιχα.
 
Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ τη νέα σεζόν και πως μπορεί μια γυναίκα να τις υιοθετήσει στην καθημερινότητά της;

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για τη νέα σεζόν είναι το Post facial glow και wellness skin, κάτι που είναι πάντα on trend τα τελευταία χρόνια. Matte red lips ή dewy lips σε πιο φυσικές αποχρώσεις για τα χείλη, ενώ στα μάτια απαλές smokey neutral αποχρώσεις.
Η Bobbi Brown έχει επιλέξει τα προϊόντα για τη δημιουργία των look της σεζόν  και κάθε γυναίκα μπορεί να τα γνωρίσει και να μάθει για την εύκολη εφαρμογή τους σε ένα από τα how to sessions που παρέχουμε στα studio μας.
 
Ποιο είναι το πιο βασικό makeup tip που δεν πρέπει να παραλείπει κάθε γυναίκα από την beauty ρουτίνα της;

Η χρήση του σωστού primer δημιουργεί τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του foundation λειαίνοντας το δέρμα και δίνοντας μεγαλύτερη διάρκεια στο make up, μειώνοντας την ανάγκη για touch up μες τη μέρα.
 
Πώς μπορούμε να πετύχουμε το ιδανικό natural makeup look;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πετύχεις ένα natural look. Κάποια από τα βασικότερα βήματα για να επιτύχουμε το look περιλαμβάνουν τη σωστή προετοιμασία του δέρματος, concealer για να εξαφανίσουμε τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους, ένα πολύ ελαφρύ foundation ή ενυδατική με λίγο χρώμα ή ακόμη και μια ελαφριά πούδρα. Στη συνέχεια ένα κρεμώδες blush σε ροδακινί αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τα επιδερμίδες, neutral sophisticated color eye shadows, ένα με δυο τόνους πιο σκούρες από το δέρμα μας, ένα nude lip color σε απαλό ροζ, ροδακινί  ή μπεζ σε σωστή ισορροπία με το blush και τέλος, μια ή δυο στρώσεις mascara για να ξεχωρίσει και να δώσει όγκο στις βλεφαρίδες.

Προτεινόμενα Προϊόντα BOBBI BROWN : Vitamin Enriched Face Base, Full Coverage Concealer, Skin Longwear Weightless Foundation SPF15, Pot Rouge Blush, Essential Eye Palletes, Luxe Shine Intense Lipstick, Smokey Eye Mascara .

Αν θέλετε και εσείς να συναντήσετε από κοντά τον Senior Makeup Artist της Βobbi Brown Σωτήρη Λάμπρου και την Ελένη Πηλίνη, Education Manager της Bobbi Brown, με το workshop “Confident Beauty: Χρήσιμα και εύκολα MakeUp Tips” και να λύσετε όλες τις απορίες σας γύρω από το μακιγιάζ, κλείστε το εισιτήριο σας εδώ.

 

 

jenny.gr

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.