ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Dermalux – Led Phototherapy: Η κορυφαία μη επεμβατική μέθοδος για ορατά αναζωογονημένο δέρμα


9 Δεκεμβρίου 2019

Dermalux – Led Phototherapy: Η κορυφαία μη επεμβατική μέθοδος για ορατά αναζωογονημένο δέρμα

Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά ακούμε τον ορό φωτοθεραπεία στη φροντίδα του δέρματος!

Τι ακριβώς είναι αυτή η μέθοδος θεραπείας και πως επιδρά στο δέρμα μας;

Ο πιο αντιπροσωπευτικός τύπος φωτοθεραπείας είναι η πολυβραβευμένη συσκευή Demalux Led Phototherapy. Είναι η κορυφαία μη επεμβατική μέθοδος που εκμεταλλεύεται την δύναμη του φυσικού φωτός για ένα ορατά αναζωογονημένο δέρμα. Με την μέθοδο αυτή, το όμορφο δέρμα είναι εφικτό για όλους.
Μετά από τη πρώτη θεραπεία, το δέρμα επαναφορτίζεται με ενέργεια , έτσι ώστε να φαίνεται άμεσα αναζωογονημένο. Με μια σειρά θεραπειών προσφέρει ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

jenny.gr

Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυτταρων. Μια διαδικασία που δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις του δέρματος προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό δέρμα. Στην φωτοθεραπεία χρησιμοποιούμε διαφορετικά μήκη κύματος, έτσι ώστε να διεγείρουμε διαφορετικές διεργασίες του δέρματος.Η Dermalux βασίζεται στην εφαρμογή αυτών των ευεργετικών μηκών κύματος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ώστε να ενεργοποιεί τα κύτταρα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα αναζωογόνησης.

jenny.gr

Είναι μια φυσική διαδικασία παρόμοια με αυτή της φωτοσύνθεσης των φυτων.Τα κύτταρα του δέρματος που ενεργοποιούνται από το φως λειτουργούν καλύτερα και μπορούν να αναγεννηθούν έως και 200% ταχύτερα , γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε πιο νεανική , υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. 'Ετσι έχουμε την δυνατότητα να δημιουργούμε το προσωπικό πρόγραμμα κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του και μας δίνει την δυνατότητα να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή και στοχευμένη παροχή φωτός με την βέλτιστη ένταση για μέγιστα αποτελέσματα.

Είναι μια χαλαρωτική εμπειρία , απολύτως ανώδυνη, απαλλαγμένη από θερμική ενόχληση. Κάθε θεραπεία διαρκεί 20 λεπτά μονή της ή 10 λεπτά σε συνδυασμό με άλλες περιποιήσεις.

jenny.gr

Η φωτοθεραπεία με το Dermalux  ενδείκνυται για την αντιμετώπιση προβλημάτων του δέρματος, όπως τη ακμή  λόγω της αντιβακτηριακης δράσης του, τη ροδόχρου νόσου γιατί καλμάρει το δέρμα και μειώνει τις φλέγμονες, ρυθμίζει την υπερμελαγχρωση αναστέλλοντας τη δράση της τυροσινασης, προσφερει αντιγήρανση και σύσφιξη, βοηθάει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες διεγείρει την παράγωγη του κολλαγόνου και ελαστίνης, αυξάνει την ενυδάτωση, δίνει ενέργεια στα κύτταρα, αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη!

 

Μαίρη Αργείτου, www.mariaargeitou.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 674 2622.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.