ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Αυτή είναι η νούμερο ένα απορία ομορφιάς των γυναικών στη Google για το 2019


Ελένη Τσούτση

11 Δεκεμβρίου 2019

Αυτή είναι η νούμερο ένα απορία ομορφιάς των γυναικών στη Google για το 2019

H Google είναι ένας από τους καλύτερούς μας φίλους και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή. Σκεφτείτε εκείνη τη στιγμή που έχετε μία απορία, έναν προβληματισμό - η Google είναι εκεί για εσάς. Για τους λάτρεις της ομορφιάς, όπως εμείς που βρισκόμαστε τακτικά στη θέση να αναζητάμε τα πάντα που σχετίζονται με τη περιποίηση της επιδερμίδας, το μακιγιάζ, τις τάσεις στα μαλλιά, τα νύχια - έφτασε η ώρα να μάθουμε ποια ήταν η top απορία που είχαν οι γυναίκες για το 2019.

jenny.gr

Αυτή ήταν η κορυφαία απορία: Πώς να εφαρμόσω το υγρό foundation και εμείς σας έχουμε την απάντηση.

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα σας.
Δοκιμάστε το foundation στην περιοχή του σαγονιού  και ελέγξτε το στο φως της ημέρας. Το σωστό χρώμα είναι αυτό που θα ταιριάξει στο δέρμα σας χωρίς καμία ανάμειξη.

jenny.gr

Προετοιμάστε την επιδερμίδα για να εφαρμοστεί το foundation. Για σωστό αποτέλεσμα αρκεί να ξεκινήσετε με μια καλά καθαρισμένη επιδερμίδα. Εφαρμόστε την ενυδατική σας σε όλο το πρόσωπο και περιμένετε πέντε λεπτά για να απορροφηθεί σε βάθος. Το primer θα βοηθήσει αρκετά στην προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας αλλά και στη σωστή εφαρμογή του foundation.

Τέλος, το πιο σημαντικό βήμα είναι η εφαρμογή έτσι για να πετύχετε την τέλεια κάλυψη χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα beauty-blenders ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα.

 

Δείτε ακόμη: 5 Foundations για τέλεια κάλυψη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.