ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η νέα σειρά «HAIR & SCALP BALANCE»


18 Δεκεμβρίου 2019

Η νέα σειρά «HAIR & SCALP BALANCE»

 3 ΝΕΑ σαμπουάν φροντίδας και περιποίησης που αντιμετωπίζουν εξειδικευμένες ανάγκες των μαλλιών.

Στην προσπάθεια για υγιή, λαμπερά μαλλιά η LORVENN HAIR PROFESSIONALS η επαγγελματική και εξειδικευμένη μάρκα μαλλιών, είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας.

jenny.gr

Τώρα η ΝΕΑ σειρά «HAIR & SCALP BALANCE» με τρία ΝΕΑ σαμπουάν και νέες καινοτόμες συνθέσεις έρχεται να δώσει τη λύση σε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής προσφέροντας παράλληλα ολοκληρωμένη θρέψη και προστασία και διατηρώντας τα μαλλιά σε άριστη κατάσταση αφήνοντάς τα όμορφα  και εξαιρετικά λαμπερά.

Το ζητούμενο για όλες τις γυναίκες είναι όμορφα και υγιή μαλλιά αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά  λόγω διαφόρων παραγόντων όπως οι κλιματικές αλλαγές, η ρύπανση, τα χημικά προϊόντα και οι συσκευές styling. Τα μαλλιά επηρεάζονται με αποτέλεσμα να είναι θαμπά και άτονα ενώ πιο σοβαρά προβλήματα όπως η έντονη λιπαρότητα, η ξηροδερμία και η πιτυρίδα, κάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις την εμφάνισή τους.

jenny.gr

Η LORVENN HAIR PROFESSIONALS το επαγγελματικό brand προϊόντων για μαλλιά, ανανεώνεται για άλλη μια φορά και συνεχίζει τη μακρόχρονη παράδοση  στην εξειδικευμένη φροντίδα των μαλλιών. Η ΝΕΑ σειρά σαμπουάν HAIR & SCALP BALANCE θα  δώσει τη λύση στις παραπάνω ανάγκες έτσι ώστε κάθε γυναίκα να αποκτήσει τα υγιή, λαμπερά μαλλιά που επιθυμεί.

jenny.gr

Τεχνολογικά εξελιγμένες φόρμουλες, εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά, πολυτελή θρεπτικά έλαια, σύμπλοκο βιταμινών καθώς και αμινοξέα και πρωτεΐνες, αντιμετωπίζουν με επιτυχία τη λιπαρότητα, την ξηροδερμία και την πιτυρίδα και βελτιώνουν άμεσα την εμφάνιση των μαλλιών.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.